Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama se odehrává na poště v Rubavě, kterou přepadli dva ozbrojení mladíci a těžce zranili několik lidí. Drží rukojmí, mezi kterými je i těhotná doktorka Krutinová a doktor Maty Bojan. (TV Prima)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby únosce začal střílet rukojmí tak tam vlítne zásahovka, ale jsme v Rubavě kde ten magor má čas střílet do rukojmích jak se mu zlíbí. Ale jinak jeden z lepších dílů i díky zavěrečnému elektronickému tanečnímu songu, ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rubava je asi posledním městem s nemocnicí s urgentním příjmem, kde nemají na poště „lístečkový“ systém… Přesto její Přepadení (i když ten název jsme tu taky už jednou měli) považuji za dosud nejlepší díl, rozhodně teda pro mě byl ze všech nejromantičtější a i dostatečně akční (i když si o postupu zásahovky taky myslím své a snažím se sama sebe přesvědčit, že se jen obávali ohrozit rukojmí) a emoce ždímající – první (a bohužel dosud i poslední) pořádný polibek Matyho a Lucie; Vali, Růženka, Jindra a pan Hojer, statečná paní z pošty a její milující manžel aneb Lazarův fenomén. No a vůbec… Jelikož jsem si konečně v nějakém díle pořádně užila Matyho a Lucie, tak jsem při opětovném zhlédnutí nakonec (celkem zcela neobjektivně) přidala další hvězdičku (opravdu nevím, zda jsem někdy tak nějakou romantickou linii kromě Kůstky s Boothem v Bones tolik prožívala, ale určitě ne). ()

Reklama

Galerie (24)

Reklama

Reklama