Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petra přichází do nemocnice rodit, chce za každou cenu počkat na Adamovou, biologickou matku dítěte. Celá situace se ale nečekaně zkomplikuje a všechno dopadne jinak než by si Petra sama přála. Stejně tak i Prokopa čeká den, na který nikdy nezapomene. Bíba má starost o Matyho, ten se jí vymlouvá že má moc práce, ale Bíba se dozví, že si naopak Maty domluvil mírnější režim v práci. Maty se přesto dál snaží před Bíbou své zdravotní problémy tajit. A Rasputin odhalí nečekanou diagnózu u zraněného slavného fotbalisty. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případy v tomto díle byly opravdu slabší než hlavní linie kolem Matyho potíží nebo Petřina porodu. Snažili se z nás trošku ždímat emoce, a nakonec se jim to (aspoň u mě) v úplném závěru skutečně povedlo... Paní Adamová Petru ukonejšila. Maty (obvykle i přes svou jizvu krásný jako obrázek) je zde bledý jako stěna. Maminka (nejen ta jeho) má vždycky pravdu, a konečně se tady taky jednou sedí v jiné hospodě než v profláknutém nonstopu. No a Nina definitivně seznala, že, myslela-li si, že má svůj vztah k Davidovi vyřešen a pod kontrolou, tak se teda setsakra spletla... Za mě proto dost dobrý. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně slabší díl, protože: 1) všichni v případ fotbalisty se chovali naprosto nelogicky a debilně, moc realistické to nebylo, ikdyž "boxerská demence" v Rubavě ještě nebyla 2) případ nezadržitelné sexuální mašiny mi přišel taky neuvěřitelně hloupý a ještě ne moc dobře zahraný 3) akce rozbitý výtah už tady byl, ne? ()

Reklama

Reklama