Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po autonehodě je zatčena řidička, která řídila pod vlivem drog. Ukáže se, že je celá od krve, která ale nepatří jí. Policisté zjišťují, že řidička žije dlouhodobě v Berlíně a do Česka se vrátila, aby prodala svoji nemovitost. Další stopy zavedou kriminalisty do domu, ve kterém nalézají mrtvolu ženy. V domě také náhodou potkávají mladou dívku, která před nimi prchá a dovede policisty k dalším osobám, které jsou do případu zapleteny. Policisté odkrývají další složité souvislosti. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto dílu jsme se dozvěděli pouze to, že Šafářová nemá žádnou fyzičku, a ještě si nechá dát na statku po čumáku od důchodkyně se synátorem. Vždy mě v tomto seriálu dostane, že Špecialisté v kanceláři mudrují, pak z nich vypadne, že na místě činu museli něco přehlédnout, a tak se tam vydají uprostřed noci, šmejdí po domě s baterkami (třeba by je mohlo napadnout si rozsvítit), ale vždy, i v té tmě, najdou zrovna to co potřebují, jednoduše stačí se podívat za dva obrázky a bingo. Ta milostná aférka mezi Šafářovou a Beranem, zejména to Beranovo škemrání o další rande, už je opravdu šílené, snad se už blížíme k nějaké obměně a aspoň jednoho z nich vyrazí. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo to jenom mně průběhem vyšetřování, samotným zločinem i „zločinem“ naprosto stupidní a nereálné? A fakt policajtka pustí jen tak hlavní podezřelou, aby ji za nějakou dobu stejně zhaftli? Nechápu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když klesá sledovanost, filmové příručky radí nasadit, ušišlané děti, roztomilá zvířátka nebo nahatý holky. Stočtyřicátý díl zkusil roztomilé zvířátko - pejska. Po nahé holce v 138. díle, ani to nepomohlo přes jednu hvězdu. ()

Reklama

Reklama