Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed noci šplhá maskovaná postava z pražského mrakodrapu dolů, aby namalovala graffiti ve vzrušující výšce. Je to poslední dílo "Gekkona", známého mezi pražskými sprejery. Někdo mu přesekne lano a maskovaný mladík se zřítí do hloubky. Specialisté se ujímají vyšetřování. Mrtvý se jmenuje Martin Tříska. Jeho matka je v šoku, o aktivitách svého devatenáctiletého syna neměla tušení. V jeho pokoji se ale najde množství nádobek od sprejů a skic. Přístup k výškové budově měli v onu noc jen správce a zaměstnanci úklidové firmy, kteří ale nic podezřelého neviděli. Následující noci ale na jiné budově vznikne nové graffiti s podpisem "Gekkona". Našel si snad známý sprejer svého následovníka? Nebo Tříska neumřel a mrtvý je jeho dvojník? Zuzaně se podaří díky bratrovi rozluštit kódované poselství sprejera. Jarda s Lukášem zatím číhají, aby odhalili "Gekkona", nebo jeho dvojníka, při jeho příští akci na střechách Prahy... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To zas byla super fraška. Policistka o sobě prohlásila, že je blbá a já souhlasím. Za policisty dnes případ vyřešil civilista, takže mu za odměnu odpustili řadu jiných trestných činů. "Teď nám slib, že už budeš hodný!" To si fakt myslí, že tím je hotovo? Autoři se navíc domnívají, že situace když jsou policajti metr od podezřelého a ten jim uteče, zvýší napětí. Ale policisté jsou pak pouze směšní. ()

Zajímavosti (1)

  • Vražda a následné vyšetřování bylo natáčeno v budově „Sluneční věž“ v pražském Karlíně. Naproti je z oken možno vidět blízký hotel Olympik. (rakovnik)

Reklama

Reklama