Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá prostitutka Klára Vacková se přijde přiznat k vraždě pasáka Babáka. Při prohlídce hotelového pokoje však Specialisté žádnou mrtvolu nenajdou, jsou tam jen stopy zápasu. Klára se násilnického pasáka bojí, a tak jí Specialisté pomohou s úkrytem. Babák se brzy objeví a má se čile k světu. Má sice rozbitou hlavu, ale to mu nebrání v plánech, jak na Kláře vydělat další peníze. Jedné noci je Babák nalezen mrtvý a vyšetřování odhalí temnou minulost a ještě temnější přítomnost rodiny Vackových. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díly včetně tohoto, kdy se vyšetřuje vražda pasáka ( Pavel Batěk v jedné z nejmenších rolí posledních let ) dělají ze Specialistů i regulérní krimi, která mne mne pobaví víc než nechtěnými faily. PS: Česká seriálová tvorba vs. sex - kriminalisti se pohybují v sexbyznysu ( prostituce, striptýzové bary, mají silácké řeči ) ale nahota zakázaná, aby to náhodou někoho nepohoršovalo... ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám pocit, že podobné téma bylo jednou v seriálu Soukromé pasti - akorát tam šlo o otce a syna, ne strejdu a neteř. Jinak mi přijde divné, jak policisté v tomto seriálu zásadně neprověřují rodinné vztahy, aby snad nepřišel díl o bezva pointu roztřesené matky s pistolí v chvějící se ruce, která podle mě ani neví, kde ji odjistit. Ta scéna je takové žánrové klišé, až bolí. A samozřejmě si mezitím stihnou ti dva - mířící a i na koho je mířeno - vyříkat celou rodinnou historii div ne do třetího kolene. Jinak ale naštěstí - z pohledu přeobsazené 4. série - Zadražil a Khek ještě spolu, kluci dělají vtípky, lasagne bezva fór, škoda, že tohle zmizelo. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama