Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá prostitutka Klára Vacková se přijde přiznat k vraždě pasáka Babáka. Při prohlídce hotelového pokoje však Specialisté žádnou mrtvolu nenajdou, jsou tam jen stopy zápasu. Klára se násilnického pasáka bojí, a tak jí Specialisté pomohou s úkrytem. Babák se brzy objeví a má se čile k světu. Má sice rozbitou hlavu, ale to mu nebrání v plánech, jak na Kláře vydělat další peníze. Jedné noci je Babák nalezen mrtvý a vyšetřování odhalí temnou minulost a ještě temnější přítomnost rodiny Vackových. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám pocit, že podobné téma bylo jednou v seriálu Soukromé pasti - akorát tam šlo o otce a syna, ne strejdu a neteř. Jinak mi přijde divné, jak policisté v tomto seriálu zásadně neprověřují rodinné vztahy, aby snad nepřišel díl o bezva pointu roztřesené matky s pistolí v chvějící se ruce, která podle mě ani neví, kde ji odjistit. Ta scéna je takové žánrové klišé, až bolí. A samozřejmě si mezitím stihnou ti dva - mířící a i na koho je mířeno - vyříkat celou rodinnou historii div ne do třetího kolene. Jinak ale naštěstí - z pohledu přeobsazené 4. série - Zadražil a Khek ještě spolu, kluci dělají vtípky, lasagne bezva fór, škoda, že tohle zmizelo. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díly včetně tohoto, kdy se vyšetřuje vražda pasáka ( Pavel Batěk v jedné z nejmenších rolí posledních let ) dělají ze Specialistů i regulérní krimi, která mne mne pobaví víc než nechtěnými faily. PS: Česká seriálová tvorba vs. sex - kriminalisti se pohybují v sexbyznysu ( prostituce, striptýzové bary, mají silácké řeči ) ale nahota zakázaná, aby to náhodou někoho nepohoršovalo... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama