Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, pozitivní, rodinné, láskyplné, sebevědomé, latinské, prostě skvělé. Po dlouhé době komedie, která mě opravdu rozesmála. Příběh stárnoucího milovníka peněz, luxusu, bohatých žen a sebe. A hlavně nepracovat. Do toho horkokrevná sestra a roztomilý synovec, a už se to veze. Vtipy nebyly vulgární, jak je občas zvykem, stále se něco dělo. Jasně, že nějaká ta zápletka, která vyvrcholila jasným šťastným koncem a nějakým poučením tady byla, ale v takovém filmu to čekat musíte. Salma je krásná ženská a když rozjede tu svojí španělštinu, no paní jo! Tohle bylo vážně sympatické. ..tohle mi zvedlo náladu.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já mít takovou ségru, tak jsem ten nejšpatnější brácha na světě. Když navíc Salma začla espaňolovat, musel jsem si dát do klína ranec cihel, abych nevystartoval po plátnu. Na americké komedie tohohle typu můžeme plivat jako Jack z Titanicu, ale nakonec jsme stejně všichni rádi, že tu s námi jsou. Já totiž nepotřebuju v kině koukat na hru na něco, mně bohatě stačí vidět, že si někdo užívá to co dělá. Nicméně kdybych mohl Maximovi poradit, tak bych si na jeho místě trošku upravil mířidlo... ()

Reklama

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Achjo, proc uz se netoci silly komedie bez nevyhnuteleneho moralniho ponauceni? Latin Lover se totiz k takovemu pristupu vylozene nabizi, protoze hlavni hrdina je ukazkovy kreten a ja se diky nemu nekolikrat od srdce zasmal. To je sice u komedie uzitecna vec, ale protoze jsou povedene (a vetsinou fyzicke) gagy naredeny nehoraznou stopazi a povinnymi checkpointy pribehu pouceneho hrisnika, nemuzu dat coby zdejsi expert na Psychora vice nez tri hvezdy. Jinak hlavni hrdina je hispansky Will Forte. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Skvělý trailery a průměrný film. To nejlepší uvidíte právě v trailerech, což není sice moc překvapení, ale i tak to zamrzí. Milovník po přechodu vypadal totiž jako kandidát na skvělou komedii. Ona sice není špatná, úvod je dobrý a dá se říct, že kdekoliv se tvůrci snaží o humor, se trefí do černého. Jenže jak to u komedií bývá, po polovině stopáže se pomalu přepne na vážnější notu, začne se řešit "rodina je nejdůležitější" a "jaké je moje poslání v životě" a Vy pomalu upadáte do letargie. Naštěstí tohle moralizování netrvá dlouho a ve finále je Milovník po přechodu vtipnou jednohubkou, ideálním společníkem na nedělní dopoledne. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První cca polovina docela ušla a sledovat návrat líného gigola do normálního život bylo celkem zábavné, ačkoliv potenciál tu byl větší. Druhá část už smrděla kýčem typickým pro řadu filmů napříč žánry, kdy hlavní hrdina spadne z hrušky a najde ty správné hodnoty. Co se herců týče, tak Derbez ze začátku docela ušel, ale postupně mi byl čím dál tím víc protivnější, takže nezklamala akorát Salma a celkem mile překvapil její filmový syn. Ale jinak nic moc. 40% ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • Ke konci filmu jde vidět, že babičce Arden upadne umělá ruka. I když má umělé obě, tak na jednom záběru jde vidět, jak pohybuje zápěstím i prsty. (Jimmy15)
  • Film vydělal 61,9 milionů amerických dolarů, přestože rozpočet činil pouze 10 milionů amerických dolarů. (PaTeXx)
  • Až 89% diváků v otevíracím víkendu bylo hispánského původu. (PaTeXx)

Reklama

Reklama