Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (143)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to dost nevyvazena komedia, ktora ponuka niekolko neskutocne vtipnych scen ale aj dost vela nudnej vaty. Skratenie o takych 20 minut by filmu pomohlo. Najväcsi problem som mal s hlavnym hrdinom, ktory je totalny flakac a vlastne obycajna vydrziavana kurva. To by bolo v poriadku, keby bol film pojaty cynicky a ponukal by mnoho narazok na tento spôsob zivota. Lenze ono je to pojate skoro az seriozne a film sa snazi dokonca dojat divaka tym aky tazky zivot maju tieto pijavice potom, co ich konecne vykopnu ich starsie bohate partnerky. Na to som sa nevedel prilis naladit. Bohuzial tieto seriozne sceny tu boli na ukor komickych, ktorych bolo na komediu dost malo. Eugenio Derbez vela charizmy nepobral, takze ani vdaka nemu ma jeho pribeh prilis nezaujimal. Prijemnym plusom je, ze sa aspon nepolepsil uplne a na konci neprisiel len tak k nejakej serioznej robote, ale nadalej ostal kurvou. Hlavnym tahakom pre mna a asi aj pre väcsinu divakov bude stale neskutocne nadherna Salma Hayek ako sestra hlavneho hrdinu v ktorej pekarni by som si stale rad pochutil. Aj vo vedlajsej ulohe zatieni Derbeza. Predvedie roztomily tanec a jej neustale prechadzanie z anglictiny do spanielciny nikdy neomrzi. Na konci nam aj zaspieva. Vdaka nej a par fakt vydarenym vtipom to stoji za jedno pozretie. 5/10. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Moc vtipu to nepobralo. Snaží se to být v některých směrech úmyslně a nuceně přes čáru (což vlastně ani moc není), ale ani tehdy z toho nevykoukne žádný humor. Vzhledem k námětu to nejde bohužel ani na okamžik do ironie, nebo sarkasmu a nadhled tomu chybí úplně. Místy uřvané a vlastně ne moc zábavné. 40% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já mít takovou ségru, tak jsem ten nejšpatnější brácha na světě. Když navíc Salma začla espaňolovat, musel jsem si dát do klína ranec cihel, abych nevystartoval po plátnu. Na americké komedie tohohle typu můžeme plivat jako Jack z Titanicu, ale nakonec jsme stejně všichni rádi, že tu s námi jsou. Já totiž nepotřebuju v kině koukat na hru na něco, mně bohatě stačí vidět, že si někdo užívá to co dělá. Nicméně kdybych mohl Maximovi poradit, tak bych si na jeho místě trošku upravil mířidlo... ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Achjo, proc uz se netoci silly komedie bez nevyhnuteleneho moralniho ponauceni? Latin Lover se totiz k takovemu pristupu vylozene nabizi, protoze hlavni hrdina je ukazkovy kreten a ja se diky nemu nekolikrat od srdce zasmal. To je sice u komedie uzitecna vec, ale protoze jsou povedene (a vetsinou fyzicke) gagy naredeny nehoraznou stopazi a povinnymi checkpointy pribehu pouceneho hrisnika, nemuzu dat coby zdejsi expert na Psychora vice nez tri hvezdy. Jinak hlavni hrdina je hispansky Will Forte. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Začátek mě velice navnadil, humorný úvod do života gigolů a lovců starších dam (mimochodem opravdu eklhaft báby, čekal jsem nějaký padesátky, ale tohle byl fakt hnus) je dostatečně zábavný. Po půl hodině kdy se objeví rodinné a moralistické téma to trochu ztratilo šťávu, ale zase to nahradila úžasná Salmita. Ta fakt snad nestárne, vypadá pořád k nakousnutí. Doporučuji titulky, její hlas a zpěv je pohlazení. Některé pozdější vtipy byly bohužel dost trapné, například radit desetiletému klukovi nesmyslně sexistické hlášky na balení stejně staré spolužačky je fakt debilita. Ale Eugenio Derbez je většinou dostatečně tvárný, a jeho protloukání životem obyčejných lidi je zdrojem celkem ucházející legrace. Ve výsledku to byla příjemná spanish komédie s krásnou Salmitou jako třešničkou na dortu. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • V den premiéry film utržil 3,9 milionů amerických dolarů a 12,3 milionů v otevíracím víkendu. Stal se tak druhým nejvýdělečnějším filmem o víkendu promítání své premiéry hned po snímku The Fate of the Furious (2017), který měl premiéru ve stejnou dobu. (PaTeXx)
  • Vo filme si zahrali obaja synovia Eugenia Derbeza (Maximo). Vadhir stvárnil mladého Maxima a José Eduardo sa objavil v malej úlohe čašníka s nápojmi. (m.a.t.o.)
  • Film vydělal 61,9 milionů amerických dolarů, přestože rozpočet činil pouze 10 milionů amerických dolarů. (PaTeXx)

Reklama

Reklama