Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

Sheemass 

všechny recenze uživatele

Postarší Casanova se dostane do problémů a musí se poohlédnout po nějaké ,,nové” prachaté dámě, a proč k tomu nevyužít malého synovce? Absolutně nenáročná letní komedie, plná poměrně vtipných, i když občas i hodně trapných momentů. Komedie která asi vyloženě neohromí, ale na druhou stranu ani moc neurazí. Navíc vše zahraňuje slušné obsazení. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z celkového pohľadu spíš sklamanie, aspoň pre mňa. Čakal som prepracovanejší a viac zábavnejších scén. Čo by malo byť vážnejšie, tak to nie je vážne a zase vtipné scény nie sú dostatočne vtipným. Hlavné herečky v pohode, ale R. Welch ma prekvapila, že na účinkovanie v tomto filme povedala áno. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Bohatá, s velkým srdcem, ale zase ne moc silným. Maximo v dětství pozoroval, jak se jeho otec dře, což se mu stalo osudným. Slíbil sám sobě, že on makat nebude, s čímž mu pomáhá bohatá panička. Ta poslední pouštěla prašule řadu let. Profesionální zlatokop ale nakonec dojede na mladší verzi. Ze zlaté klece zaťuká s prosíkem u mladší sestry, která se vydala naopak cestou cílevědomosti a pracovitosti. Coby vdova vychovává desetiletého syna a jelikož jsme v Americe, doputuje k nám mnoho životních pravd a objetí. Než totiž najde novou žílu, pochopitelně i leccos napraví u sebe. Režisér Ken Marino nezklamal. Svou milou komedii ozvláštnil tím, že vsadil na mexicko-americké obsazení vedené hercem Eugeniem Derbezem a pořád svůdnou Salmou Hayek. Jejich scény jsou dynamické a řádně temperamentní, přičemž nejednou začnou hádku ve španělštině. Co pár minut se dočkáme i příjemného vtipu, scénář není vůbec špatný, nápad tvůrci docela vymačkali. Nakonec si to všechno tak nějak sedne, rodinné peripetie jsou dojemné a celkově to má šťávu. Vedlejší role fajn. Tři až čtyři hvězdy. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Začátek mě velice navnadil, humorný úvod do života gigolů a lovců starších dam (mimochodem opravdu eklhaft báby, čekal jsem nějaký padesátky, ale tohle byl fakt hnus) je dostatečně zábavný. Po půl hodině kdy se objeví rodinné a moralistické téma to trochu ztratilo šťávu, ale zase to nahradila úžasná Salmita. Ta fakt snad nestárne, vypadá pořád k nakousnutí. Doporučuji titulky, její hlas a zpěv je pohlazení. Některé pozdější vtipy byly bohužel dost trapné, například radit desetiletému klukovi nesmyslně sexistické hlášky na balení stejně staré spolužačky je fakt debilita. Ale Eugenio Derbez je většinou dostatečně tvárný, a jeho protloukání životem obyčejných lidi je zdrojem celkem ucházející legrace. Ve výsledku to byla příjemná spanish komédie s krásnou Salmitou jako třešničkou na dortu. ()

Capri2016 

všechny recenze uživatele

Latino lover - to som proste musela vidiet. Zaciatok filmu velmi vtipna satira, druha polovica filmu - skor rodinny film. Ale bavila som sa cely film a toto je film, ktory si kedykolvek mozem pozriet znova. 3 hviezdy znacia tak 70% hodnotenie. Vtipne, mile ale keby bolo viac zapletok - film by mohol vyniknut. Takto len pobavil. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • Film vydělal 61,9 milionů amerických dolarů, přestože rozpočet činil pouze 10 milionů amerických dolarů. (PaTeXx)
  • V den premiéry film utržil 3,9 milionů amerických dolarů a 12,3 milionů v otevíracím víkendu. Stal se tak druhým nejvýdělečnějším filmem o víkendu promítání své premiéry hned po snímku The Fate of the Furious (2017), který měl premiéru ve stejnou dobu. (PaTeXx)
  • Ke konci filmu jde vidět, že babičce Arden upadne umělá ruka. I když má umělé obě, tak na jednom záběru jde vidět, jak pohybuje zápěstím i prsty. (Jimmy15)

Reklama

Reklama