Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší televizní dobrodružství začíná! Osmnáct odvážných Čechů bojuje na opuštěném ostrově o dva a půl milionu korun a titul prvního českého Robinsona. V cestě jim stojí hlad, vyčerpání, vzájemná rivalita i krutá příroda. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (171)

heyda 

všechny recenze uživatele

PŘÍJEMNÉ PŘEKVAPENÍ = soutěže, casting, kamera, dostatečný prostor pro každodenní život v táborech kmenů...........ZKLAMÁNÍ = hrozný moderátor (to i Vašut byl lepší), nudná režie a málo úderná hudba. Celkově čistý průměr, který neurazí ani nenadchne, ale je zde prostor pro zlepšování, takže třeba se dočkáme i další řady, nebo ne? :) 55% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Je to špatné, né že ne. Moderátor je strašný, ale pokud to berete jako dobrý vtip, pak jeho strojený přednes funguje jako velmi zábavný motiv reality show. Daleko hrůznější je obsazení účastníků, kteří hru pojali jako válení po pláži s občasnými pseudo herními machinacemi. Občas nějaká ta hádka a podrazy a občas alespoň docela zábavné hry. Od Robinsonova ostrova jsem čekal průzkumy džungle, vyrábění a zdokonalování tábora, vymýšlení zábavy, lovení, chytání ryb...zkrátka něco na motivy Robinsona. Nic z toho. Všichni zalezou na pláž a kecají o kravinách. ()

Reklama

J.Cobra 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zdlouhavé, v průměru jeden den roztahaný na tři díly, aby se mohly neustále řešit nepodstatné věci, které člověk vidět ani vědět nepotřebuje. Oproti americké verzi, kde jeden díl rovná se jedna až dvě výzvy a jeden vyloučený, nemá česká verze žádný drajv a když už se jde na kmenovou radu (která občas probíhá přes den a ztrácí velkou část svého kouzla), tak marně vzpomínáte, kdo to před třemi týdny vlastně vyhrál imunitu a nemá se čeho obávat... no, vlastně podle všech nelogických a překombinovaných "vylepšení" na radě, bych se nedivil, kdyby mohl být vyloučen i člověk s imunitou (dvojité hlasy, společné hlasy, vyslovování důvěry...). Já osobně bych asi vyloučil i moderátora, který je prkenný a neempatický a jedná, jako by mu bylo všechno tak nějak jedno. A to jsme se narodili ve stejném městě. Ostrov vyloučení je pak katastrofa sama o sobě, nehledě na návrat účastníků, kteří byli vyloučeni z kmene a následně i z ostrova vyloučení. WTF? Welcome To Fantazmagoristán! Návrat hráče z nemocnice zpátky do hry po několika dnech je už jen taková malá shnilá třešnička na zkaženém dortu, která kazí jak hru, veškeré její principy a hráčské taktiky, tak i divácký zážitek a dokonce ani samotný navrácenec neskáče radostí, že může vyhrát. Ono taky co dnes koupíte za dva a půl mega. Jo a střihače, nebo toho, kdo si nevšiml, či rozhodl, že se do konečného sestřihu dostanou i záběry ze psaní hlasů, kde jde vidět koho daná osoba píše (a vyzradí tak následné "dramatické" a nekonečné čtecí pauzy moderátora, bych vyloučil taky. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem, jestli vůbec mám na to koukat. Nakonec i přes moji averzi jsem to přehodnotil. K čemuž ovšem nutno sluší dodat, že mě do tohohle zasvětila milá sousedka Alenka. Sběratelka všech možných adrenalinových zážitků, která zrovna měla ruku i nohu v sádře. Po nezdařeném pokusu slézt vrchol, někde v turecké Geyikbayiri. Jak už jsem uvedl, moc se mi do toho nechtělo. A tak mi nezbývá než konstatovat, že jsem popustil uzdu fantazii a postupně přišel tomu krapet na chuť. Možná i proto, že jsem ve výběru postav objevil i pár sympatických lidí, se kterými jsem se dokázal ztotožnit. Bylo to jako chodit na návštěvu k lidem, které mám v oblibě. No, já to shrnu do pár vět, co se mi líbilo. Nemyslím, že by tohle reality show bylo něco mimořádného. Ačkoli se asi rozcházím s míněním většiny, rozhodně není nic špatného dělat zábavu pro zábavu, je-li vskutku nějakým způsobem zábavná. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Další český pokus zkopírovat vynikající Kdo přežije a zase neúspěch. Kdo ty lidi vybírá ? Sympatickej tam není nikdo a to přežívání na ostrově mají dost ulehčený. A korunu tomu dává moderátor, kterej je topornej, bez emocí a zní jako by všechny svý komentáře četl z nějaký tabule ... hrůza. Ale pravda je, že to není ještě taková katastrofa jako Trosečník s Vašutem :-) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • V první řadě Robinsonův ostrov měl být i kontroverzní YouTuber Psychopat Bejr (Aleš Bejr), ale ten se nemohl dostavit z důvodů zlomené nohy. (TheSlezy)
  • Natáčelo se po vzoru jedné z amerických verzí na Filipínském ostrově Caramoan. Hry se účastní celkem 18 soutěžících. (DexMASTER094)
  • Robinsonův ostrov je v pořadí druhou českou verzí veleúspěšné show Kdo přežije (od r. 2000). Poprvé se soutěž objevila na obrazovkách Tv Prima pod názvem Trosečník (od r. 2006). Primácká verze u diváků propadla, kvůli čemuž vznikla jen jedna série. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama