Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Faith se s pomocí kouzel ptá na jméno svého osudového muže. Postupně se objevují písmena, která dají dohromady jméno: Damon Bradley. Stejné jméno jí o později potvrdí věštkyně na pouti… O patnáct let později je Faith učitelkou a chystá se  její svatba s lékařem Dwaynem. Právě když si Faith v přítomnosti své budoucí švagrové kate zkouší šaty, volá bývalý spolužák jejího budoucího manžela – Damon Bradley…. Faith ani minutu neváhá a ve svatebních šatech odjíždí na letiště, odkud má Damon za chvíli odletět do Benátek. Z letiště volá Kate, aby jí přivezla pas a pár drobností, a Kate se rozhodne odletět s ní – její manželství s Larrym poslední dobou není nejšťastnější. Obě mladé ženy se ocitnou v Benátkách a Faith hledá Damona. Při tom náhodou narazí na jiného muže, který v ní okamžitě pozná ženu svého života. Když mu Faith řekne, koho hledá, prohlásí, že on je Damon Bradley. Faith je v sedmém nebi… Ovšem jen do chvíle, kdy jí mladík svěří, že se jmenuje Peter a za Damona se jen vydával, protože ji miluje. Rozzlobená Faith se chystá odletět domů. I Kate si mezitím našla kavalíra, Itala jménem Giovanni, který ji provází po městě a ukazuje památky. Těsně před odletem přichází Peter se zprávou: našel skutečného Damona, ale je třeba za ním odletět do Postiana, kde se nyní nachází. A tak Faith, Kate, Peter a Giovanni společně odjíždějí. Jenže jejich hledání a překvapením ještě zdaleka není konec… (TV Prima)

(více)

Recenze (135)

lemonova 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý síce nie je ničím prevratný, ale mne je mimoriadne sympatický. Krásne Taliansko v kombinácii s takýmto milým obsadením pôsobí relaxačne. Netreba však očakávať viac... :) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Zboznujem tuto romanticku komediu,ma svoje caro,uzasne sa na to pozera aj vdaka hereckej dvojici Marise Tomei a Robertovi Downeymu Jr.,velmi sa k sebe hodili a cele to bolo take mile,vtipne a srdecne...:-) ()

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Pro mě téměř nehodnotitelné. V tomhle filmu Robert Downey jr rozbil na padrť všechna myslitelná měřítka roztomilosti a úžasnosti, postavil nová a laťku nasadil tak vysoko, že se do takových výšin snad nikdy žádný jiný chlap nevyhrabe. Jak se má člověk soustředit na zbytek filmu, když je tam on? :-D ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Nestává se mi to zase tak často, ale čas od času se najde film, u kterého jsem zcela zapomněl, že jsem ho již viděl. Tohle byl přesně ten případ. Teoreticky jsem si díky tomu mohl znovu naprosto skvěle tuhle romantickou komedii užít, kdyby ovšem zůstalo jen u teorie. Skutečnost byla taková, že jsem si jen vzpomněl, proč jsem na tenhle filmeček zapomněl. Nevýrazné, zkratkovité a někdy i hloupé s absencí humoru. Možná to je tím, že je tu příliš mnoho následovníků, ale třeba o rok mladší Francouzský polibek je o třídu výš. Naštěstí je tu i spouta daleko horších romancí, takže ještě nadprůměrných 60 % ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Jednou za rok „strávím“romantickou komedii, jinak se tomuto žánru snažím obezřetně vyhýbat ve stylu upíra zřícího svěcenou vodu. Na druhou stranu mne tato taškařice vůbec neurazila a místy jsem se i od srdce zasmál (třeba když jeden z falešných Damonů se poživačně slunil u bazénku …a druhý megaborec s medailonkem poté vyrukoval na scénu). Dvojice hlavních hrdinů lehce přehrává, ale užívá si to stejně, jako divák jejich vrozených a neoddiskutovatelných sympatií. Italské prostředí, pro které mám slabost, dodává elegantní pikantnost a pohádkovou uvěřitelnost jejich osudovému příběhu lásky, pro které jinak chodíme do kin a usínáme s představami na polštáři. Je dobře, že se takové filmy točí, každopádně však svému osudu musíme jít vždy naproti. Tři a půl. ()

GlamourCat odpad!

všechny recenze uživatele

Téměř Král odpadů! Tolik vychvalovaná Rachel Portman je autorkou spousty kýčovitých, nemorálních a "žensky" laděných "umění". Každý rozhovor hlavních hrdinek byl neskutečně nevěrohodný, každý obličej Marisy Tomei trapný. Nechápu, proč v tom hraje Downey. Bonnie Hunt mám ráda a byla dobrá. ()

sackrebleu odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokážem pochopiť, prečo má tento film tak vysoké hodnotenie. Romantická komédia, čo vlastne vôbec nie je komédiou, ale len nudným, otravným a príliš dlho sa tiahnúcim filmom. Hlavnú hrdinku má človek po väčšinu filmu chuť ovaliť niečím ťažkým po hlave dúfajúc, že sa možno potom uvedomí a začne aspoň trochu jednať a rozhodovať sa ako normálny človek a nie ako niekto s nejakou bližšie nešpecifikovanou psychickou poruchou. (Však kto po náhodnom telefonáte od človeka, ktorého nikdy nevidel neodletí cez polku sveta, pretože sú si s ním súdení, že.) Rovnako je na tom človek i pri postave hlavného hrdinu, ktorý sa celý film z mne neznámeho dôvodu snaží presvedčiť absolútne nerozmýšľajúcu, tvrdohlavú a neuveriteľne otravnú hlavnú hrdinku, že ju miluje a že patria k sebe. Toto celé je nakoniec zabité scénou s objednávkou „fľaše červeného" v lepšej talianskej reštaurácii a až nechutne prehnaným záverom so zastavovaním lietadla personálom letiska, pretože láska. Zabijácke combo dotvára záverečná obligátna bozkávacia scéna v lietadle za potlesku nadšených spolucestujúcich, ktorí sú určite radi, že neodleteli načas. Na konci filmu má teda človek chuť ovaliť niečím po hlave všetkých, ktorí sa na filme podieľali a vypýtať si od Downeyho Jr. matroš, ktorý bral pri upísaní sa tomuto skvostu. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná (kdo je Damon Bradley?), naivní (láska na celej život po jednom společně strávenym večeru) a patetická (cukrkandlovej závěr pro všechny zúčastněný) romantická komedie. Když však vemu v úvahu dobu vzniku, nelze se tomu divit. Only You ale nakonec přece jenom strčí do kapsy většinu novodobejch zástupců žánru, protože Robert Downey Jr. a Marisa Tomei vytvořili hodně funkční páreček a výprava do Itálie byla taky fajn, takže o příjemnou žánrovou atmosféru nouze rozhodně nebyla, za což prostě musim hodit třetí hvězdu. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Ťažká romantika. Vysoko vážená položka mojej "Rúžovej videotéky".Taktiež je to aj dobrá komédia. Clear High five. ()

Zacharias 

všechny recenze uživatele

Možná bude někdo namítat, že je to pouze sladky doják (petrfox), ale já mám tenhle film prostě rád. Hlavní důvod je obsazení, Robert nemá chybu (toho můžu všude) a Marisa, ta je k sežrání. Do toho krásná Itálie a scénář co odsejpá. Takže já dávám pět hvězdiček. ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Krásná pohádka o osudové lásce... a když se najednou zjeví Robert Downey Jr., všem ženám se snad musí rozzářit oči! :-) ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem měl tuhle komedii moc rád, ale když jsem se na ni podíval poprvé jako dospělý, bohužel jsem si velmi brzo uvědomil, že hlavní hrdinka je káča, od které by měl každý rozumný chlap uhánět mílovými kroky. Bohužel je to fakt, který se jen těžko při sledování překousne. *** za dětské okouzlení. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Od Normana bych čekal poněkud sofistikovanější zpracování tohoto jinak rozmarného příběhu, ale přistoupil jsem k tomu jako k obyčejné zábavě a mohu tedy prohlásit - bylo to takové vkusné. Marisa a hudba stály za to. ()

Brooks 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia s fajn námetom a očarujúcou talianskou atmosférou. Nič extra originálne, ale milo spracované. Super casting, chémia dua Downey/Tomei elektrizujúca, cameo Billyho Zanea top a prvýkrát v kariére mi prišiel sympatický večný predstaviteľ záporákov Joaquin de Almeida. Veľkým plusom je aj inteligentne ladený humor, úplne bez lacných, fekálnych vtipov. Mínusom asi extrémne pomalý rozbeh a občas pokrivkávajúce tempo. Skrátiť o 10-15 minút a bolo by to za 4*. ()

JajinkaBec 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedna z nejlepších amerických romantických komedií, snad dokonce ta NEJ. Možná i proto, že toho s Amerikou nemá zas až tak moc společného. Podstatná část filmu se totiž odehrává v mojí milované Itálii, která je zde skutečně nádherně vykreslená. Všechno má spád, všechno má odpich a ústřední dvojice navíc skutečně vyvolává dojem, že k sobě patří. Zkrátka je to všechno takové přirozené, živé. Marisa Tomei je nádherná a taky nádherně praštěná. No a přiznejme si to, dámy, které z nás by se nelíbilo, kdyby nás po sluncem zalité zemi, kde je na každém kroku cítit moře, pizza a romantika, pronásledoval oddaně milující Robert Downey se štěněčím pohledem a nádhernými rty? No jo, nechala jsem se trochu unést :D ()

Reklama

Reklama