Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžeš se mnou nemluvit, jako bych dávala bomby do potratových klinik?" Odmítám být kazišukem, i když si občas neodpustím posvítit do houpajícího se zaparkovaného auta se zafuněnými skly. Tady však jde o děti a já jim nikdy nechci bránit v tom, aby si zasexovaly. Stejně by mě neposlouchaly, tak proč si z toho dělat nervy. Tady však máme trojici rodičů, která chce sexu zabránit a to je slušný námět k vytvoření pořádné zábavy. Jenže to by autor musel mít koule na to, aby to pořádně rozjel. Mně spíš připadalo, že má plné žíly fetu nebo možná plnou prdel piva a tomu odpovídá výsledek - samé moralizování, "vtipné" zvracení a trošku křečovitá jízda. Abych však jen nehaněl, tak citlivá hmota Mitchell mě nejednou dokázala rozesmát, způsob stavění auta na kola mě zaujal a hru naháčů na slepou bábu někdy hodlám zrealizovat. Samozřejmě s Ginou a klidně si může nechat říkat Cathy jako v tomto snímku. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled klasická teenagerovská komedie, ve které holky chtějí přijít o panenství, je ve skutečnosti něčím mnohem, mnohem víc. Příběh je fakt obyčejný, ale funguje - Chystá se velkolepý maturitní ples, kde si tři nejlepší kamarádky chtějí poprvé užít sex, než odjedou na vejšku, ale pronásledují je jejich rodiče, kteří tomu chtějí zabránit. Samozřejmě tedy dojde i na nějaké sprosťárny a dokonce i pár nechutných vtípků. Jenže (Cock)Blockers jsou parádní v tom, jak snad každá postava (hlavní i vedlejší) je nějakým způsobem zajímavá a velmi často originální. Jsou tu určité detaily, díky kterým jsou postavy zajímavější a zábavnější (např. jeden kluk je trochu zženštilý milovník modifikovaných lehkých drog). Tenhle film se až neuvěřitelně vyhýbá různým klišé (holky i kluci nakonec mají různé pohledy na sex, není to klasické "nadržený kluk" versus "romantická holka") a celkově jde o skvělou zábavu. I v takhle ohraném žánru tu máme najednou něco trochu jiného, ale stále pekelně zábavného. A taky jsem moc rád, že John Cena, kterého znám z různých rozhovorů a videí jako neuvěřitelně vtipného týpka, tu konečně mohl naplno rozjet svůj komediální talent. Super. (8/10) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

U scény pití piva jsem prskal smíchy. Rozhodně ji považuju za jednu z nejsměšnějších v historii. Potom je ještě dobrá jedna sexuální hra v jistém domě, kde rodiče zůstanou sami a synátor se jde bavit na maturiťák. Kromě tohoto obsahují Kazišuci jen plno moralisticky předvídatelných trapáren. Díky nezdařenému dětskému castingu se druhé Prcičky ani náhodou nekonají ale na druhou stranu John Cena by se rozhodně v komediích dokázal živit poměrně s přehledem. Škoda, tohle potenciál mělo rozhodně větší než byl výsledek. 50% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Guardians of the Hymen. John Cena představuje dobrosrdečného, ale nepříliš chápavého Draxe, Leslie Mann je přecitlivělá Gamora se zdravější barvou v obličeji, Barinholtz, vypadající jako nejhnusnější syn pana a paní Wahlbergových, je ukecaný mýval Rocket a hlavním, prakticky nezastavitelným padouchem je lilek v kombinaci se stromy a vločkami.. Jako otec dvou dcer se plně dokážu vžít do pocitů rodičů cockblockerů a právě při jejich šílených akcích komediální složka vesměs funguje. Kecy puberťaček, explicitní mačkání koulí a tradiční morální prozření už tolik vzruchu nepřinesou.. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vědět, na co kouká můj dospívající syn. USA jsou slušně sešněrovanej policejní stát, točí se tady ale filmy, kde si dospělí obklopení mládeží strkají do prdele šlauch, do kterýho jim jejich herečtí kolegové lijou kořalku. Ta scéna je vtipná, ale pro mě s ohledem na cílovku totálně za hranou. Existují ještě nějaká tabu? Tenhle film boří hranice, včetně hranic nevkusu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • V čase 47:30 na párty u jezera, kdy se baví o koláčku z drog, stojí v pozadí mladík s kelímkem dnem vzhůru. (A7X92)
  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA). (BMW12)
  • Názov filmu je skrátením názvu "Cock Blockers," ktorý sa kvôli vulgárnosti nepoužil, keďže by spôsoboval problémy s reklamou. Namiesto tohto slova je však na plagátoch použitý kohút (cock), ktorý tak dopĺňa názov. (Domineus)

Reklama

Reklama