Reklama

Reklama

Moje sestřenice Rachel

  • Velká Británie My Cousin Rachel (více)
Trailer 2

Touha ovládá všechny smysly v temné a spletité romanci na motivy klasického románu Daphne du Maurier, ve které září držitelka OSCARA® Rachel Weisz*. V přesvědčení, že jeho tajemná a krásná sestřenice Rachel (Weisz) zavraždila muže, který ho vychoval, zosnuje mladý Angličan Philip (Sam Claflin) plán pomsty. Navzdory důkazům, které vinu Rachel potvrzují, se ale Philip do Rachel ve vizuálně úchvatném a napětím nabitém filmu vášnivě zamiluje. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

Aresko123

Hej, buď mu bolo zle z čaju a ona ho chcela otráviť, alebo bola nevinná a mal nejakú (dedičnú) chorobu. Ak išlo o nádor na mozgu, tak myslím, že jeho chovanie to mohlo ovplyvniť - napríklad spôsobiť paranoju.

Aresko123

Aresko123 (hodnocení, recenze)

MontyBrogan

OK, ale preco mu bolo 5 dni zle od tohojej caju? alebo to bola taka nahoda ze mu bolo zle rovnako ako jeho strykovi, a ze aj on mal teda tiez nador na mozgu a vsetko si vymyslal? To by bola strasna blbost?

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

Aresko123

Aresko123 (hodnocení, recenze)

tento film je riadna slatanina. nic nedava zmysel, jeden rozpor za druhym. Preco mu bolo po tych cajoch zle? Oravila jedneho aj druhého? Alebo bola zrazu super jeptiska? Cele zle....

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

eileen

eileen (hodnocení, recenze)

Po The Exception ani tento britský film není vidět v dohledné době u nás v kinopremierách, hlavně že je tam mraky akčních nesmyslů a hloupých komedií typu Mumie a Pobřežních hlídek :-(. Zase holt aspoň ušetřím 200 za lupen.

na příspěvěk reagoval Asenath

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama