Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Třetí řada kriminálního seriálu Hříšná duše se opět vrací do Dorchestru, působiště stárnoucího detektiva Harryho Ambrose. Nový případ, který se zprvu jeví jako běžná autonehoda, se detektivovi zarývá hlouběji a hlouběji pod kůži a vystaví ho dosud největší životní zkoušce. Přeživší autonehody Jamie Burns (v podání Matta Bomera, držitele Zlatého glóbu za roli ve filmu Stejná srdce, 2014) skrývá mnohá tajemství, jež může Harry odhalit jen tak, že bude jednat na vlastní pěst, často v rozporu s běžnými policejními postupy, a držet si Jamieho co nejblíže u těla. Tím se ale dostává na velmi tenký led, který se pod ním může kdykoliv prolomit... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

iz67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutecny kvalitativní sešup proti oběma prvním seriim. Tahle serie by se mohla jmenovat: "Jak Harry Ambrosovi konecne jeblo." (protoze po tech 2 dobrych seriich to tak muselo byt). Nebo jeste lepe: "Kdo se maže s hovnem, tak ten je od hovna." Je to nudný, Harry se chova jako idiot, a pak je tam jeste jeden takovej. Zadna psychologie, jen blabol! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

je hodně seriálů u kterých jde s přibývajícími sériemi kvalita dolů.Tak razantní skok jako u Sinner jsem ale dlouho neviděl.Zatímco první dvě série byly hodně nadprůměrné detektivky,u kterých jsem se těšil na každou další epizodu a každý rozkrytý kousek tajemna,u té třetí se to neděje.Ta je totiž jen pouhým stínem svých starších příbuzných.Nejspíš by ráda byla nějakou psychologickou sondou,ale v reálu je to pouze nuda.Pullmana jsem chválil za to,jak se ve druhé sérii v téhle roli našel,ovšem tady působí jako by ho to už ani nebavilo.Nejen že kupí chybu na chybu a dělá divná rozhodnutí,ale i ty emoce jsem měl problém mu věřit.Být tohle první řada,na tu další bych už rozhodně nekoukal...40% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě série jsem viděl opravdu už kdysi dávno, ale tahle třetí se na ně opravdu ani v nejmenším nechytá. Ačkoliv nový Ambroseův případ začal více než zajímavě, postupně šla kvalita dolů a zhruba v polovině mě to přestalo bavit. Samozřejmě jsem dokoukal do konce, ale žádné překvapení se na konci bohužel nekonalo. Nejslabší série, těžce průměrná, bohužel nepříliš zajímavá. Herci to drží nad vodou, ale jinak moc nevím, co pochválit. Snad bude finále lepší. ()

Monggol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kecy, kecy, žvásty a kidy, to je celá táto séria. Dvaja vypatlanci nevedia čo so sebou a tak zostane už len jeden vypatlanec.  A tie rádoby-filozofické táraniny pre patetických postpubescentov, to sa nedalo ani počúvať. Väčšina postáv sa správala dementne, a to malo byť akože záhadné, ale nebolo. Ako to už niekto spomínal, Jamie je taký Joker pre buzny. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[78%] Vidím, že třetí série tohoto zajímavého seriálu je zde hodnocena trochu hůře. Mě ale naopak tato část o podivném Jamie připadá o dost lepší než ta druhá, předchozí o tom malém chlapci. Samozřejmě, že zde nemáme nijak šokující pointu na závěr, ale to neznamená, že to nemá jiné kvality. Zde se opravdu dostáváme do hloubky lidské mysli a co vše díky manipulaci druhého člověka dokážeme udělat. Takže mě se opravdu hezky na to dívalo, bylo to mnohdy dost temné, napínavé atd. Detektiv Harry Ambrose – toho jsem měl vždy tak trochu za podivína, tak zde si mě víc získal. Sice mu moc úlohu detektiva nevěřím, ale jeho metody jsou jednak odlišné, ale někdy i úsměvné, ale co už. Prostě se do svých případů (pachatelů) dokáže vžít. Závěrečný díl byl trochu slabší, ale uzavření nebylo tak děsné, jak tu na CSFD čtu. Takže vedle Cory z první řady je tohle opět solidní podívaná a to s opravdu výrazným psychopatem. ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama