Reklama

Reklama

Zvířátko

Trailer 2

Tento strašidelný psychologický horor sleduje Setha (Dominic Monaghan), samotáře pracujícího ve zvířecím útulku. Z rutiny jeho monotónního života ho jednoho dne vytrhne náhodné setkání s Holly (Ksenia Soloová), bývalou známostí ze střední školy, jíž se záhy stane posedlý a začne ji sledovat. Když Holly rázně odmítne jeho návrhy, Seth ji unese a drží ji jako rukojmí v kleci v útulku, kde pracuje. Holly však střeží vlastní skrytá tajemství, díky nimž ukáže svému únosci, zač je toho loket. (Cinemax)

(více)

Recenze (86)

elimS 

všechny recenze uživatele

65% - komentář 20ti slovy: Kdo jinému klec staví, sám v ní skončí, aneb když "poťapanec" potká ještě většího "poťapance" :D Takové fajné komorní a terapeutické drama. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Jako teda nevim.. :) úplně přemýšlím..jestli jsem to jako pochopil.. :) :) ,taková nenápadná hra kočka s myší... kde ale není úplně jasný... kdo je kočka a kdo myš.. :) ,každopádně ta bloncka je sympatanda... a scénka s tlustým červnochem a pak psici..:) ,je hodně vymazlena... 50% docela bych si dal pokračování..kde by mohli masakrovat společně lidi.. :) ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Zvláštně nabubřelý snímek,ne tak hororový ,jako spíše průměrný thriller,kdy opravdu těžko odhadnout kam se zpočátku bude snímek dále vyvíjet a jestli vás to bude bavit.Psychologické prvky jsou znát a tím vás nutí i trochu i přemýšlet.Jinak dobrý. ()

intro 

všechny recenze uživatele

Jeden z hobitů v trochu jiné roli. Pet rozhodně není špatný, zápletka celkem fajn, herecké obsazení taky. Dávám 60% ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Nic si nečíst, nic si nezjištovat, pak člověk dostane twist jak z KFC. Samozřejmě v žánru hororo/thriler je to lehčí nadprůměr. Svižná stopáž a skvělá bloncka v hlavní roli jako bonus. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus tedy opravdu hodně ukecané. Snímek je v podstatě takové hluché místo, od začátku až do konce, ale přesto se mu nedá upřít jistý „smysl“ a napínavost. Ano, pro mne propadák, ale nepřejížděl jsem. ()

RafaKrakal 

všechny recenze uživatele

Dle mého soudu hrubě nedoceněný film. Ano sice to není žádný zázrak, avšak děj má hlavu a patu, je zde množství překvapivých zvratů a Dominic Monaghan ukazuje, že je velmi kvalitní herec. Za mě příjemný odpočinkový film, který sice nenadchne, ale rozhodně nezklame. 75% ()

mivr 

všechny recenze uživatele

tento film mi dobre padol, priebeh filmu naozaj nepredvídateľný až niektorým situáciám som nemohol uveriť že sa to takto bude vyvíjať a skončí sa to úplne inak ako som si myslel. Najprv bol posadnutý kráskou, ona ho nechcela a potom našiel niečo, čo ho donútilo uniesť ju...a potom som pochopil prečo ... a potom sa to naozaj nezvyčajne vyvinie 75% ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Objevil jsem vyborny nemecky program, kde 2x tydne za sebou do pulnoci bezi dva horory za sebou. Jakozto milovnik hororu je to velmi zajimavy objev kterym si prikrasluju v dobe koronavirove sezony pozdni vecery. Filmu pusobi stylem mouchy snezte si me,ale ke konci se z nej vyklube docela zajimave psycho. ()

Tomko87 

všechny recenze uživatele

Ukážkový film o tom, čo sa stane, keď si ženská dáva celý svoj život na sociálne siete a natrafí na prvotriedneho zamilovaného čudáckeho stalkera. Ukážkový film o tom, čo sa stane, keď zamilovaný čudácky stalker unesie ženu, ktorá nieje to čosi o nej (spolu s divákom) zistil. Atmosferický thiller kde vlastne nieje jasné, kto je obeť. Priznám sa, apsolútne som nečakal takýto vývin udalostí. Mám rád takéto mindfucky. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti a nápadu je síla. "Nejsem žádný psychouš!" Chudákovi Sethovi se výchovný tábor vymknul z ruky. Divné: jak se tomu Sethovi podařilo krabici, s objektem výchovy, přesunout z bytu Holly až do útulku, že by ji celou dobu vezl na vozíku, nebo autobusem, nevypadalo to, že by měl nějaké auto; po zmizení 200kg hlídače Nathana, by se snad někdo obtěžoval celý útulek prohledat, jestli třeba někde při pochůzce nezakopnul a neleží jako zraněný brouk. Co to ještě chtělo: víc nás vtáhnout do rozmanitého života Holly. Klady: rychlé, zajímavé, zvratové. ()

WugWugs 

všechny recenze uživatele

Úchylný hobbit s plným pytlíkom príde o jediný zdroj emocionálneho uspokojenia v podobe nemeckej vlčiačky s kožuchom a tak si ako náhradu obsesívne nadhoní Lotyšskú blondínku s tenkými nôžkami a dokonalou tvárou. Tá však odmietne adekvátne recipročne spolupracovať, a nakoniec ho požiada o odprstenie. Nebyť istého estetického vyžitia a nadšeného chlípneho na-vnadenia, bolo by toho láskavého zoo psychozofovania nad mieru. Prekvapenie sa nekonalo, celkovo však dobrý pocit, preto mierne nadhodnotím. 3.5/5 ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

nemalo to spád ani napätie, väčšinou nuda. Ten jeden zvrat bol ale dosť zaujímavý. To je ale málo na viac ako 3** ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Dva pošahnci, jeden v kleci a druhý pobíhá zmateně kolem klece. Příběh, ze kterého by šlo při troše vůle vykřesat mnohem více. Co stojí za zmínku je zajímavý i když předvídavý konec. Jinak nuda nudoucí. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Seth pracuje ve zvířecím útulku. Jednou potká Holly s kterou chodil dříve do školy a zamiluje se do ní ona, ale jeho city neopětuje jelikož má jiného. Mu to, ale nevadí a tak ji unese a zavře do klece kde do ní valí kecy, že chce, aby se změnila. Ona totiž Holly má zvláštní koníček. První půlka se mě líbila více bylo to zajímavé a mělo to něco do sebe v druhé po určitém zvratu to už tak dobré nebylo jelikož jak on tak ona jsou prostě magoři co se hledali až se našli. Za první půlku bych dal 4 hvězdy za druhou tak 2 celkově to nechám na 3. ()

Reklama

Reklama