Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Claire a Shaun musí zajistit převoz dárcovského orgánu a Claire se při tom snaží porozumět způsobu, jak se Shaunem komunikovat. Andrews má provést plastickou operaci důležitého pacienta a je nucen, aby si na pomoc vzal Melendeze. (TV Nova)

Recenze (5)

mmoi 

všechny recenze uživatele

Škoda. O svěží pohled na nemocniční tematiku v seriálech se nejedná. Natož o něco nového v seriálové tvorbě vůbec. Přitom potenciál by tam byl. Hlavně Freddie Highmore by obstál i jako netradiční postava. Autistický superdoktor v tomto pojetí je ale zoufale málo. Místo zajímavých postav a zápletek dostane divák takovou nálož klišé, že to ze sebe bude setřásat ještě dlouho. Freddie Highmore a Richard Schiff jsou sympaťáci, ovšem tahle koláž nagelovaných doktorů a přechytrých řečí mě dost míjí. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě je tohle hnaní do extrému (teď myslím převoz jater) úplně zbytečný a spíš to dílu škodí, než aby ho to nějak šperkovalo. Jinak mocenská realita je k poblinkání. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem se dočkal zklamání. V první epizodě jsem chválil flashbacky do Shaunova dětství, po shlédnutí třetí epizody musím přiznat, že mě začaly dost otravovat, bude to zřejmě i tím, jak často jich tvůrci využívají. Po tom, co jsem si "užil" Chuckův příběh, začínám mít dojem, že seriál bude úplně jiný, než jsem si zpočátku myslel, té hry na city je v něm trochu moc. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Když si přijde Lea (Paige Spara) půjčit baterie do ovladače, kde zrovna hrála dle jejích slov „Uncharted“, což je exkluzivní hra jen pro Playstation 4, tak jde vidět, že v ruce drží Dualshock právě pro Playstation 4, do kterého ale nejdou dát baterie, má svůj vlastní akumulátor a nabíjí se pomocí USB. Baterie se dávají do ovladačů na Xbox. (Papajos)

Reklama

Reklama