Reklama

Reklama

Lynč

(seriál)
TV spot

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mladý dokumentarista Lukáš přijíždí do malého města Buchnova, aby zjistil více o násilné smrti Denise, kterého znal od dětství, stejně tak jako obviněného vraha. Nalezne tam nejen vzpomínky na minulost, ale také řadu podivností a záhad ze současnosti. Ukáže se totiž, že Denisovu smrt doprovázel krutý lynč. Seriál mimo jiné zkoumá, jaký efekt má vražda nevinného muže na malé město uprostřed Česka, kde se všichni navzájem znají a kde má každý své tajemství. Velkým tématem projektu je odkrývání reality maloměsta a objevování skrytých kostlivců ve skříních jeho obyvatel. Tvůrci se také zaměřili na více či méně fungující mezilidské vztahy a otevřou i problematiku rasové nesnášenlivosti a předsudků. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele DonBraso k tomuto seriálu (2)

Vítejte v Buchnově (2018) (E01) 

Tohle je masakr.Od odpadu mě dělí fakt,že jsem tenhle pilot dodíval.Když vezmu o čem je příběh a dám ho stranou,tak mě zajímá co je tady dalšího?No velký kulový.Přečetl jsem si o tom v časopise a na papíře to znělo přímo královsky.Ale stačí si pustit tento skvost a hned člověku přejdou roupy.Druhý díl ještě zkouknu,ale už teď je to příšerný.Seriál který jede pod ARTE ještě s ČT,je tu ten rádoby hvězdný muž Harold Apter,který pígloval Chucka Norrise ve Walker Texas Ranger.Ovoce ve stoje leda v zelenině někde na květáku.Doopravdy příšernou,ne PŘÍŠERNOU hudbu,kdy bych ten klavír vyhodil z okna nejradši a vkusně zakompovanou to chce fakt tu školu mít.To jestli se tohle učí na škole,tak bych se nechal sám vyhodit.Matěj Anděl nejhorší herec co jsem viděl zase za poslední dekádu a to jsem rád,když vidím konečně jiné tváře.Proč se tohle chce měřit s Pustinou nechápu.Prý nová vlna z ČT.Tak tam prsknem Zuzku Stivánovou a Jana Cinu a budem čekat,že to dopadne.Atmosféra je v prdeli hned jak uvidíte Buchnov a do toho toho vola,co dělá dokument a je vlastně obrazně vyšetřovatel.Tomáš Dastík na jednom posteru k seriálu a v pilotu se ukáže na pět sekund.Doopravdy si rád počkám na druhý díl,kdy ten odpad nejspíš cáknu s přehledem. ()

Neúcta (2018) (E02) odpad!

To co jsem čekal,se naplnilo.To je tak naprosto bezduchej seriál bez atmosféry až to bolí.Herci jen přehrajou svůj part a konec.To co jsem u pilotu psal,je zde pořád.Ano opět to piano,příšerný střih a nezajímavé postavy s debilním příběhem,který má přesah jak celej Magnusek. ()

Reklama

Reklama