Reklama

Reklama

Lynč

(seriál)
TV spot

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mladý dokumentarista Lukáš přijíždí do malého města Buchnova, aby zjistil více o násilné smrti Denise, kterého znal od dětství, stejně tak jako obviněného vraha. Nalezne tam nejen vzpomínky na minulost, ale také řadu podivností a záhad ze současnosti. Ukáže se totiž, že Denisovu smrt doprovázel krutý lynč. Seriál mimo jiné zkoumá, jaký efekt má vražda nevinného muže na malé město uprostřed Česka, kde se všichni navzájem znají a kde má každý své tajemství. Velkým tématem projektu je odkrývání reality maloměsta a objevování skrytých kostlivců ve skříních jeho obyvatel. Tvůrci se také zaměřili na více či méně fungující mezilidské vztahy a otevřou i problematiku rasové nesnášenlivosti a předsudků. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele BaruM k tomuto seriálu (4)

Vítejte v Buchnově (2018) (E01) 

Po prvním dílu nemůžu mít objektivní názor na celý seriál, ale zatím mi to nepřijde špatné. Někdy to působí trochu roztržitě, ale rozhodně se těším na pokračování. 3,5/5 Druhý díl mě přesvědčil mnohem více. Neumím si představit být v kůži Denisovy matky. A z doktora (Kříž) mám husí kůži. 4/5 ()

Neúcta (2018) (E02) 

Názorně ukázáno, jak dokáže rodič ovlivnit dítě a jeho názory. Zejména pak otec, který je pro syna vzorem. Dále naprostá beznaděj a frustrace matky, která přišla o dítě, které je neprávem obviněno ze znásilnění. A nakonec naprosto hororový otec, který raději nechá vést řeči o znásilnění jeho dcery Romem, než aby se povidalo o jeho zvrhlosti. A to nemluvím o stavu dcery, která musí zaživat domácí osobní teror, protože lásku jí zabili, a porodila dítě otcovi. ()

Pravda (2018) (E08) 

Přijde mi to, nebo si lidé vybírají tento seriál, jen aby na něco dali odpad!? Není to nejlepší dílo, ale odpad také ne. ()

Reklama

Reklama