Reklama

Reklama

Lynč

(seriál)
TV spot

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mladý dokumentarista Lukáš přijíždí do malého města Buchnova, aby zjistil více o násilné smrti Denise, kterého znal od dětství, stejně tak jako obviněného vraha. Nalezne tam nejen vzpomínky na minulost, ale také řadu podivností a záhad ze současnosti. Ukáže se totiž, že Denisovu smrt doprovázel krutý lynč. Seriál mimo jiné zkoumá, jaký efekt má vražda nevinného muže na malé město uprostřed Česka, kde se všichni navzájem znají a kde má každý své tajemství. Velkým tématem projektu je odkrývání reality maloměsta a objevování skrytých kostlivců ve skříních jeho obyvatel. Tvůrci se také zaměřili na více či méně fungující mezilidské vztahy a otevřou i problematiku rasové nesnášenlivosti a předsudků. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele quido.morava k tomuto seriálu (5)

Vítejte v Buchnově (2018) (E01) 

Říkal jsem si - nové pojetí, pomalé, ale uvidíme, co se z toho vyvine, nicméně, již tak upozaděný hlavní hrdina nemastný - neslaný... ()

Neúcta (2018) (E02) 

Proti prvnímu dílu se nic zásadního neděje, postavy jsou unyle nepřirozené a jen se přidávají nové dějové zápletky, mnohdy poněkud předvídatelné, jinak nuda v Buchnově ()

Syn mého otce (2018) (E05) 

Už jsem předchozí díly přestal komentovat, neb vývoj byl pouze v přidávání dějových komplikací, jinak nic, nyní se začínají objevovat dějové nelogičnosti a scénář se nám nějak sype... dávám dvě, ale je to sotva 1a1/2 hvězdičky, a to jen za herecký výkon Pavla Kříže, coby skvěle ztvárněného "vzdělaného slizouna" ()

Špína (2018) (E06) 

vyvíjí se to do velmi nepovedené záležitosti - scénář se úplně rozpadá ()

Likvidace zásob (2018) (E07) 

uf, katastrofa, z ubohého scénáře a utahané režie zbyly jen naprosto nepřirozené reakce postav a nelogičnosti ve vývoji děje - jedna hvězda pouze pyrotechnikům, jinak ztráta času ()

Reklama

Reklama