Reklama

Reklama

Tiché místo

  • USA A Quiet Place (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Lee (John Krasinski) a Evelyn (jeho životní partnerka Emily Blunt) Abbottovi vychovávají tři děti. Všichni jsou zatím naživu. Velmi rychle si totiž osvojili pravidla, která začala platit po Jejich příchodu na Zemi. Kdo jsou ti Oni? Nikdo neví. Ví se jen to, že mají mimořádně vyvinutý sluch a každičký zvuk přiláká jejich pozornost. A jejich pozornost pro lidi znamená jistou smrt, což záhy na vlastní kůži poznají i Abbottovi. Ti dosud jako jedni z mála přežívali i díky tomu, že je jejich nejstarší dcera Regan neslyšící, a tak pro ně byla znalost znakové řeči absolutní nutností i v „normálních dobách“. Kromě toho vyvinuli na odlehlé farmě, kde žijí, celou řadu bezpečnostních opatření, jež je mají chránit, počínaje zvukově izolovaným sklepem a konče molitanem obalenými kostkami k Monopolům. Bude to ale k bezpečí stačit? Takový život totiž připomíná tanec v minovém poli a čekání na jednu jedinou, leč osudovou chybu. Evelyn je navíc těhotná a termín porodu se kvapem blíží. A některé životní události se bez křiku jednoduše neobejdou. (Cinemart)

(více)

Diskuze

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Wolv3rine

Nikdo ale prece netvrdi, ze si s nima to tvoje lidstvo nedokaze poradit silou a uz vubec nikdo netvrdi, ze lidstvo diky nim vyhynulo. Zkusim uvazovat tak, ze je dokazi silou v pohode zabit, ale pokud se rozsirili a premnozili nejak plosne po svete, tak proste armada jako takova by to asi ustala, nicmene miliardy neozbrojenych lidi by to tak uplne jednoduchy nemely, ty doma mas vybaveni a vis jak testovat ruzne radiove frekvence a vse zapojit do zesilovace? Takze si predstav takove mestecko o rekneme 50tis obyvatelich, kde je jeden radio amater a ten musi sehnat nekde zivy exemplar na testovani frekvenci, to asi bude mti trochu problem, nemyslis? Nehlede na to, ze behem toho testovani musi jist a pit zatimco cele mesto decimuji tihle premnozeni emzaci klasicky by se armada sustredila na nejvetsi mesta, kde ovsem nemuzes nijak moc bombardovat a ty mensi by proste nechali na pozdeji a z takoveho pozdeji mestecka je tento film, vsak tam i bylo tusim ukazano,ze jich prezilo ic, jen zili od sebe z logickych duvodu.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Wolv3rine

Já myslím že rozpitvávat scénář u tohohle filmu fakt není třeba :-D protože u něj šlo o úplně něco jiného než o něj. Mimochodem kdy naposledy měl nějaký podobný film nějaký skvělý, a nebo aspoň logicky proveditelný scénář? to se k těmto filmům snad ani nehodí :-D jako já nevím, ale já jsem v kině fakt neřešil takové aspoň pro mě hovadiny co tu píšeš.

na příspěvěk reagoval Wolv3rine

Wolv3rine

Wolv3rine (hodnocení, recenze)

!!!SPOILER!!! !!!SPOILER!!! SPOILER!!!

Proboha co to bylo za pitchovinu? Tak lidstvo dávno ví, na co ti alieni nebo co to je, reagujou (dokonce o tom i vychází novinový články :D ), ale nejsou schopný dát pár repráků do nějaký opuštěný fabriky, kterou pak i s tim svinstvem odpálí, popř. použít vysokofrekvenční vysílače? To by napadlo i posledního rednecka na planetě, ale tady se lidstvo nechá tim slepym hmyzem v klidu vyhubit. Další zcela logickou věcí je, se před někym, kdo je extra citlivej na zvuk, ukrýt na farmu, kde vrže každej trámek, a do toho krásnýho postapo světa si ještě vymrdat dítě... Bravo, něco takovýho sme tu už dlouho neměli... 

na příspěvěk reagoval donobonolomo, TheWhiteWolf, duckman, Idée_fixe

Shanyo

Shanyo (hodnocení, recenze)

Najväčší, najskromnejší svojho času napísal:
3.9.2017 18:04
Psychor
(hodnocení, komentáře)Jakožto zdejší hororový expert očekávám učiněnou katastrofu. Režisér podprůměrných komedií se rozhodl vstoupit do královského filmového žánru a do hlavní role shodou okolností obsadil svou manželku? Tady reálně hrozí černá čísla.

Teraz si už na svojom profile presunul Tiché miesto k filmom ktoré zažiaria :-)))))

Uživatel Shanyo smazal svůj příspěvek.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Mám to podobně s nejnovějším dílem SW ságy. Já ale věděl už dopředu, že na to nepůjdu do kina. U předešlé jsem to zvažoval, a taky nešel, ale oproti téhle a za tím si stojím byla i ta VII slušná...

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Já jsem se třeba u Deadpoola 2 chtěl nechat překvapit a nekoukal jsem na žádnej trailer a ty sviňáci zrovna ten nejdelší nacpali před Avengers, když jsem na nich byl v kině :D Takže surprise... gone.  

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Rozumím, jen člověk musí hlídat, na kolikátý trailer kouká, protože od druhého a dál už je to SPOILER Army :D

na příspěvěk reagoval Sylviiii

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Sylviiii

A co třeba obsah :D mě osobně stačí bohatě tohle, aby to nějakým způsobem upoutalo, a nebo naopak neupoutalo moji pozornost. Ale chápu, že někdy jenom slova prostě nestačí :D 

na příspěvěk reagoval Sylviiii, Sylviiii

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Souhlas :-D někdy trailer vyzradí veškerá očekávání, a proto je lepší ho asi nesledovat před filmem.

 (hodnocení, recenze)

Nevka

Asi tak, pokud chce překvapení, nekoukat na trailer. Já se na ně skoro nedívám, občas :)

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Znovu se budu opakovat. Nemůžeš film kritizovat za trailer. Když chceš překvapení, nedívej se na to. Je to stejné, jako třeba u Konga ;) 

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

Jsem se na to ani nemusela divat, v traileru je nacpanej celej film :D.

na příspěvěk reagoval Nevka

Související novinky

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

Osmá Mission: Impossible se o rok odkládá

24.10.2023

Mise: Posunuta. Tak by klidně mohl znít název příštího filmu v sérii Mission: Impossible herce a producenta Toma Cruise, který byl studiem Paramount nejenže čerstvě odsunut z června příštího roku až… (více)

Hugh Grant a horor od studia A24?

Hugh Grant a horor od studia A24?

11.06.2023

Scenáristům Scottu Beckovi a Bryanu Woodsovi se v roce 2018 podařilo výrazně prorazit díky úspěšnému a chválenému Tichému místu a letos poslali do kin nejen svůj společný režijní počin pod názvem 65,… (více)

Spin-off Tichého místa nabral hlavní hvězdu

Spin-off Tichého místa nabral hlavní hvězdu

02.11.2022

Jak začala mimozemská invaze, která v původním filmu Tiché místo sloužila coby pozadí pro události okolo přežívající rodiny Johna Krasinskiho a Emily Blunt? To se dozvíme v chystaném spin-offu A… (více)

Reklama

Reklama