Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Příjemný, ke konci až lehce dojemný film o tom, že každý výstup na vrchol má svoje strastiplné cesty. S moji milovanou Florence v hlavní roli, s její bláznivou a hlavně milující rodinou a pak také s Dwaynem Johnsonem, který udělal moc dobře, že v tomhle filmu hraje sám sebe. Závěrečných pět minut a hlavně titulky povyšují tenhle film o notný kus nahoru. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Překvapivě všechno to, čeho jsem se obával, tu funguje moc příjemně. Dwayne Johnson si přesně plní svou úlohu zbožňované ikony, humor není trapný ani přepálený a wrestling je vítaným ozvláštněním boxerských snílků, zvláště pak v podání charismatické a emocionální Florence Pugh. Osvědčené schéma se sice pevně dodržuje, ale všechno šlape tak, jak má, a vedlejší postavy většinou nejsou jen do počtu. Milé překvápko. 75% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem před pár dny zahlídl v bedně a tak jsem ho prubnul. Nelákalo mě ani tak téma wrestlingu(za mě je to divadlo, já radši MMA) jako spíš Nick Frost, kterej si mě získal ve filmu Shaun of the Dead(2004). A je už celkem dlouho co jsem ho viděl ve filmu v nějaký hlavnější roli. Nick Frost nezklamal ale o samotným snímku to říct nemůžu. Film má určitě pár vydařenejch momentů a hlášek (jako třeba: Mě mrdne a pohřbí mě zbouchlou) ale jako celek mi film až tak nesedl. Na můj vkus to bylo pojato až moc rodinně(rozuměj film, kterej by mohl oslovit celou rodinu). Lepší 2 hvězdy. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nie som úplne spokojný. Dám tam 4, lebo je to pekný film a chcem byť objektívny. A nevadí mi, že sa tam nezápasí. Všetko je to pekne citlivo napísané, vtipné, dojemné a dobre zahrané. Ale prečo vybrali Paige? Za celý film nepredviedla nič, nevyhrala žiadny zápas, nebola sexi, ani tréning väčšinu času nezvládala. A najprv ju poslali tam, potom tam (nechcem spoilerovať) a ja neviem prečo. Asi mala teda TO a Vince Vaughn to videl. Mohli to ukázať aj divákovi. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Její táta je abstinent.“ - „Stejně jako já.“ - „Jo, ale on dobrovolně, tati. Ne kvůli tomu, že je alkoholik.“ Obvykle se podobným filmům spíš vyhýbám, ale Stephan Merchant na pozici režiséra a scenáristy mě přece jen zlákal. A nutno uznat, že sám (bez parťáka Rickyho) to utáhnul. Začátek mě přímo nadchl. Spousta humoru, moc pohodová atmosféra, ze snímku sálalo nadšení pro věc. Postupně začalo humoru ubývat, vážnějších (a bohužel i dojemných) momentů přibývat, naštěstí jsem na to připravil (což ovšem neznamená, že to nezamrzelo). Ale bavil jsem se až do (očekávaného) konce. I díky výborným hercům (nejen v hlavních rolích) a vyřazovacímu „sítu“. Takže pokud dokážete rozdýchat šablonu s důrazem na rodinu (těch klišé je víc), která se „překvapivě“ shoduje s reálným příběhem, můžu celkem v klidu doporučit. Hodnotím slušnými 4*, příjemná podívaná. „Nechci bejt zápasník.“ - „Tu atmosféru si zamiluješ, drahoušku. Je to jako koks, crack a heroin dohromady.“ - „Ty jsi brala koks, crack a heroin?!“ - „Dohromady nikdy ne.“ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • V marci 2017 unikli na internet nahé fotografie a sexuálne videá Paige, kvôli ktorým začala trpieť stresom spôsobenou anorexiou a depresiami, pričom dokonca uvažovala o samovražde. (GTS_PUNK)
  • Paige (Florence Pugh) vo filme po príchode z Anglicka začína trénovať v tréningovom stredisku NXT v Orlande. V skutočnosti však Paige v Spojených štátoch začínala v FCW (Florida Championship Wrestling) v Tampe. (GTS_PUNK)
  • V čase debutu Paige (Florence Pugh) v hlavnom rosteri používala WWE pre show Monday Night Raw iný titantron (vstupná stena s obrazovkou, cez ktorú wrestleri vstupujú do arény) a iný ring, než aké možno vidieť vo filme. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama