Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Dick me dead, and bury me pregnant. Kdo viděl cokoli, o co se WWE Studios kdy otřelo, čekal totální sračku. Optimisti doufali ve snesitelnou retrospektivu pro fanoušky a podprůměrnou vaughnovku pro nezasvěcené. Že ale Fighting with My Family bude vynikající jako legitimní film pro lidi, kteří o wrestling nikdy nezavadili, asi nenapadlo nikoho. Ačkoli téma wrestlingu je do tohohle remaku stejnojmenného dokumentu zažraný jak žloutenka a o scény z ringu není nouze, vše se točí hlavně okolo dynamiky jedné, mírně řečeno, alternativní a skvěle (!) obsazené rodinky (především Nick Frost je tu hláškující mašina). A tam, kde by standardní kostra cesty na vrchol a obehraný oblouk zapálení–sebepochyby-selhání-ultimátní úspěch za jiných okolností nudily, tam jako přirozená protiváha vstupuje do hry linka Zaka Bevise a jeho snaha vyrovnat se s tím, že zatímco ségra si v zámoří plní sen, o nějž původně zas tak moc nestála, ten jeho je u konce. Tyhle prostřihy od Paigina tréninku na Zakovy okamžiky bolesti, trapnosti a sebeponížení navíc paradoxně dodávají tolikrát viděnému na hloubce a naléhavosti, protože zatímco jinde se o tom, jak většina aspirantů neuspěje a že samotná honba za úspěchem může být ničivá, jen planě mluví, tady přesně vidíme, co je v sázce. Závěrečný triumf i rodinný brekot jsou tak nakonec víc než zasloužené. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ak by som bol Američan, alebo Brit žijúci v Norwichi, určite by ma to bavilo viac, pretože Wrestling zrovna nie je môj obľúbený šport. Tak na čo si to pozeral ? Zrejme si hovoríte. No však kvôli Dwaynovi, kdeže je na plagáte a na imdb písaný na prvom mieste, akoby hral hlavnú rolu. No a on tu ma rolu, ktorá je niečo medzi cameom a vedľajšou úlohou. Jeho scény ma bavili, ale je ich tu fakt poskromne. Za to Vince Vaughn je asi najväčší ťahák, ten si toho trénera pekne vychutnal. Čo sa týka samotnej hrdinky, tak je to také, čo ja viem. Kukáte to, ale nejako je vám to šuma fuk ako sa jej darí. Proste to nie je žensky Rocky, ktorému by ste fandili a boxovali s ním pred telkou. Keď si to zhrniem ako celkom tak to nie je zlé a určite sa to dá pozrieť a pokiaľ nebude čakať, že tu hrá Dwayne hlavnú rolu, určite s toho budete mať lepší zážitok. 60% - 3* ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Příjemný, ke konci až lehce dojemný film o tom, že každý výstup na vrchol má svoje strastiplné cesty. S moji milovanou Florence v hlavní roli, s její bláznivou a hlavně milující rodinou a pak také s Dwaynem Johnsonem, který udělal moc dobře, že v tomhle filmu hraje sám sebe. Závěrečných pět minut a hlavně titulky povyšují tenhle film o notný kus nahoru. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto poviem, že pohodový film. Krásne sa tu spojil motivačný a športový zápal s humorom a nadsázkou. Tiež bolo výborné, ako sa vyvíjal vzťah medzi bratom a sestrou, vlastne si tu prešiel všetkými štádiami, ktoré by sa v danej situácii dali čakať - žiarlivosť, zlosť, zmierenie... Síce nepochopím čo kto na wrestlingu má, keďže sa tam všetko iba hrá a nič tam nie je skutočné, ale pozeralo sa na to výborne. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Z anglického lejna americkou šampionkou. Jako dobré, ale ačkoliv se pohybujeme ve (filmařsky) netradičním prostředí, stejně přelouskáváme všechna klišé a nameleme spoustu teplých řečí o rodinných hodnotách. To si zase přiznejme. Matka fetovala a neměla střechu nad hlavou, otec byl alkoholik odsouzený za násilné trestné činy, jeden bratr ve vězení, druhý s velkým snem. Ten má od svých třinácti let i sestřička Saray, hubatá dívka s ksichtem vybledlé rockerky. Tím je profesionální wrestling. Zdálo by se, ale rozhodně nejde o žádné drama. Místy vtipné, většinou svěží a velmi dobře zahrané. Určitě ale nepadáme na hubu, rozhodně nejdeme na dřeň. Prostě jen naše hrdinka nedává zvedání traktorové pneumatiky, přijímá tvrdé pravdy o své rodině a mezi barbínami a bývalými roztleskávačkami se cítí osamělá, její milovaný bráška se zase naopak vyrovnává s tím, že on se do organizace nedostal a jeho celoživotní sen dostává pořádný direkt. Sarkastický kouč Vince Vaughna slušný, štěky producenta Dwaynea Johnsona zrovna tak, Florence Pugh je pak příjemným překvapením. Řada hlášek solidních, zápal pro téma také, ale nakonec dám tři hvězdy – čtyři by byly docela dost dietní. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Presne štyri roky a dva dni po svojom debute v hlavnom rosteri WWE oznámila 9. apríla 2018 Paige koniec aktívnej kariéry v ringu kvôli opakovanému zraneniu krku. (GTS_PUNK)
  • Nick Frost je ve filmu fanouškem fotbalového týmu Norwich City FC, lze ho vidět v jejich dresu u oběda. Ve skutečnosti je to ale veliký fanoušek týmu West Ham United FC. (MarvelLover)
  • Po víťazstve Divas titulu pri svojom debute sa Paige (Florence Pugh) v skutočnosti už znova neprihovárala divákom, ako to možno vidieť vo filme, ale iba odišla späť do zákulisia. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama