Reklama

Reklama

Prcek

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2018), 25 h 13 min (Minutáž: 39–55 min)

Hrají:

Humberto Busto, Alejandro Aguilar, Mauricio Mejía, Dolores Heredia, Diego Mendieta, Laura Osma, Marco de la O, Rodrigo Abed, Luis Fernando Peña (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Jeho postava je možná malá, ale jeho plány jsou obrovské. Joaquín Guzmán, zvaný El Chapo, se hodlá vypracovat z bezvýznamného mafiánského poskoka v největšího narkobarona všech dob. Neštítí se ničeho - bude klidně vraždit, vydírat boháče nebo podplácet prezidenta... (TV Prima)

Recenze uživatele zsn k tomuto seriálu (9)

Série 1 (2017) (S01) 

Nuda k uzoufání. S Narcos nelze srovnat. S Vis a Vis nelze srovnat. S čímkoli nelze srovnat. Žádná akce, utahaný - spíše politický děj. Nejlepší díl byl s vraždou dětí a manželky. Díl v base byl jak pohádka na dobrou noc. Málo násilí, málo vražd, málo sexu. Mám trpět ještě další řadu?... ()

Tunel (2017) (S01E01) 

Narcos to fakt není. A minimálně celou první řadu ani nebude. Jediná podobnost maximálně tak podmanění si basy. Díly jsou tak bezobsahové, že vlastně ani nevím, o čem (krom dvou) byly. ()

Izolace (2017) (S01E09) 

Aspoň poslední díl za něco stál, trochu mu pozvednu hodnocení. ()

Série 2 (2017) (S02) 

Druhá řada je výrazně lepší, ale pořád mám problém udržet pozornost. Má to zbytečné scény, ale aspoň si mne začíná Chapova osobnost získávat. Doufám, že třetí řada bude ještě lepší. Tím by tento seriál popřel vývoj všech ostatních, které sérii po sérii spíše uhnívají. Jelikož se díl od dílu údajně přibarvuje nepravdami, bude v závěru příběh Chapa jistě sytý. Taky je třeba sledovat, kdo měl v rukou tuto řadu scénář a režii, případně nakolik si děj přibarvil samotný Chapo, pokud s ním obsah vytvářeli. Nicméně teď po druhé řadě jsem ráda, že jsem tomu dala ještě šanci, ale jednička byla opravdu těžko prokousatelná. ()

Nová identita (2017) (S02E01) 

Po slušném konci první řady jsme zase zabředli do kómatu. Tak nezajímaví herci z telenovel, že se mi až pletou. Tak nezajímavá kamera, scény, výkony a béčkové paruky - opravdu jak laciná mexická telenovela. Utahané tempo i při snaze o akci. Chybí tomu svižnost. A možná Prckovi chyběl i nápad. Byť teda utíkat umí z lochu hezky. To aby stihl těch svých 23 dětí. Ale Escobar to prostě není. Zejména povahově. Vychcaností. Dravostí. Zkrátka fluidem respektu. Bázně. A to je to, co bylo na Escobarovi atraktivní. ()

Válka (2017) (S02E04) 

Zatím nejlepší díl. ()

Pohřeb (2017) (S02E11) 

Zatím nejlepší díl obou řad. A to jen kvůli vyobrazení pohřbu. Všude na světě umí truchlit, projevit city i prožít samotný pohřeb. Jen my, Češi, to neumíme vůbec. ()

Druhá bitva o Nuevo Laredo (2017) (S02E12) 

Poslední díl druhé řady tak 3,5*. Druhá řada je výrazně lepší, ale pořád mám problém udržet pozornost. Má to zbytečné scény, ale aspoň si mne začíná Chapova osobnost získávat. Doufám, že třetí řada bude ještě lepší. Tím by tento seriál popřel vývoj všech ostatních, které sérii po sérii spíše uhnívají. ()

Reklama

Reklama