Reklama

Reklama

Prcek

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2018), 25 h 13 min (Minutáž: 39–55 min)

Hrají:

Humberto Busto, Alejandro Aguilar, Mauricio Mejía, Dolores Heredia, Diego Mendieta, Laura Osma, Marco de la O, Rodrigo Abed, Luis Fernando Peña (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Jeho postava je možná malá, ale jeho plány jsou obrovské. Joaquín Guzmán, zvaný El Chapo, se hodlá vypracovat z bezvýznamného mafiánského poskoka v největšího narkobarona všech dob. Neštítí se ničeho - bude klidně vraždit, vydírat boháče nebo podplácet prezidenta... (TV Prima)

Recenze uživatele Mamlas k tomuto seriálu (4)

Prcek (2017) 

Podrobnější komentáře jsem napsal u jednotlivých sérií. První 16%, druhá 13%, třetí 8%. V tomhle rozsahu a formátu je to za mě na hranici odpadu. Celé by to snad mohl být jeden průměrný celovečerák. (12%) ()

Série 1 (2017) (S01) 

V první sérii buřtíkovi jeho kamarádi pořád berou hračky. No a on je chce zpátky a taky chce hračky svých kamarádů. A oni mu je nechtějí dát a ani se s ním už nechtějí kamarádit. Převažuje nuda, táhne se to a jen ojediněle zaujme. Díly zkraje a ke konci této série jsou dost zbytečné. Na celou tuto sérii by stačily díly tak tři. (16%) ()

Série 2 (2017) (S02) 

Ve druhé sérii se buřtík snaží být se všemi kamarád. Ale kamarádi brzy zjistí, že jen proto, aby jim sebral všechny hračky, bo je to takový samolibý kokot. A tak se tam vzájemně kočkují nekonečných 12 dílů prošpikovaných nudou a hovadinama, co všichni vymýšlí. Kamarádů je tam mnoho, těžko si je zapamatovat, a tak je v tom docela i bordel. Naštěstí jsou všichni šmejdi, tak je fuk, kdo tam po kom střílíí či koho trefí. (13%) ()

Série 3 (2018) (S03) odpad!

Třetí série nepřináší nic, co by stálo moc za řeč. Zkraje má buřtík hafo kamarádů a snad všechny hračky. Tím nasírá ty, co tolik kamarádů nemají a tak se kujou furt a furt dokola nějaké pikla. Tvůrci se i odvázali, či pozřeli houbičky, takže v tom bordelu, co se tam děje, se moc nedalo vyznat. Tak ani s jistotou nevím, zda si buřtík užívá s tou svou babou kdesi v ráji nebo bručí ve státech. Zmatek a zmar. 90% vata a recyklace toho samého pořád dokola. (8%) ()

Reklama

Reklama