Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jocelyn (Franck Dubosc) představuje přesně ten prototyp muže, který se snaží obelstít a ulovit každou ženu, která kolem něj třeba jen projde a stojí za hřích. Používá základní postupy: vytahuje se, přetvařuje se a především neustále lže. A když jej náhodou přistihne nová sousedka Julie (Caroline Anglade) v situaci, kdy zrovna sedí na invalidním vozíku po matce, a chce o něj začít pečovat, jeho srdce zajásá. Repertoár svůdnických postupů si právě rozšířil o nový trik a navíc se díky němu seznámil s krásnou ženou. Ale vše se zkomplikuje, když přijme její pozvání na oběd k rodičům. Setká se zde totiž s Juliinou sestrou Florence (Alexandra Lamy). Což by v jiné situaci určitě uvítal, jenže i ona sedí na vozíku. Bohužel se oproti němu z něj nedokáže jen tak zvednout. A Jocelynovi se přihodí to, co nečekal. Beznadějně a romanticky se do Florence zamiluje. Ale jak jí má prozradit, že jim na procházku stačí jen jeden vozík? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (98)

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, proč tu všichni čtyřkujete jak splašení galští kohouti... Tradiční francouzský humor se kamsi skryl (nejspíš pod burku) a nahrazen byl tentokrát trapným švihákem lázeňským hrajícím si na vozíčkáře podle ukrutně prvoplánové a nanejvýš předvídatelné šablony. Kadence dva úsměvné momenty na film taky nemyslím, že by stačila ke čtyřem hvězdám, takže dnes to máte, milí žabožrouti, za dvě a laskavě vytáhněte hlavy z té pseudohumorné a multikulturou vypláchnuté žumpy a začněte opět točit něco, co diváka pobaví. Mersí z boku! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zatímco Hollywood s dobrou romantickou komedií nepřišel posledních pár let, Frantíci jsou opět na královském křesle a zase přichází s nápadem, který je originální, neokoukaný a dostatečně poutavý. Frank Dubosc skvělý jako režisér, scénarista i hlavní herec a představuje typicky vysoce postaveného muže, který by rád ulovil jakoukoliv ženu, která mu padne do oka a to i za cenu, že bude předstírat, že je na invalidním vozíku. Chvála patří i velmi sympaticé Alexandře Lamy a potěší úsek z Prahy. Je to sice více romantika, humoru je zde méně, ale závěrečný zvrat a šílený náboj emocí spíš z dojetí a nadšení mě psychicky absolutně vysílil. Jakmile mě film dokáže rozesmát, rozbrečet i překvapit 4* jsou na místě. Skvělá je i hudba.80% ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Drzé čelo lepší než poplužní dvůr – a tady měli autoři tolik drzosti, když snímek označili za komedii, že by to vyvážilo několik poplužních dvorů. Vždyť příběh o slizkém obstarožním obšourníkovi, který markýruje handicap, aby dostal do postele vozíčkářku, v sobě neměl jediný vtip. Většina situací se naopak utápěla v trapnosti. Lidé – hlavně hlavní protagonista – se chovali jak děti z pomocné školy a humory se tvořily třeba tak, že se hrdina poslal na vyšetření prostaty, kterou je divák nucen absolvovat s ním. Peripetie jsou založené na tom, že si lidé normálně neřeknou, co by si v běžném životě řekli okamžitě a bylo by po problému. SHRNUTÍ: Vážně kriplózní záležitost. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Scenar je takovy jako drtiva vetsina americkych romantickych komedii z 80.-90. let. Natoceno je to ale tak lehce, s nadhledem, ze se ve finale jedna o pekny zamilovany pribeh. Misty mi to prislo velmi vtipne. Par trapnejsim mistum se to ovsem taky nevyhne. Jako chlap, neslo Jocelynovi nefandit a Alexandra Lamy svou roli zvladla vyborne. Pobavi i dve scenky z Prahy, konkretne obe odehravajici se na recepcich... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* tak tu máme další srovnávačku a tentokrát dvou nových francouzských romantických komedií. kde se řeší nějaký handicap - tahle a Za láskou vzhůru. Ani jedna není nijak extra bláznivá, takže kdo očekává něco na způsob Louis de Funèse, tak se nedočká a vlastně by se to asi ani nehodilo. Sice každá je o něčem jiném, ale ve výsledku na mě působily podobně, a to tak že jsem od obou očekával víc a myslím si, že by se scénářem dalo víc pohrát a k očekávanému konci mohly dojít vynalézavěji, jak se občas ve francouzské kinematografii povede. Ve výsledku jsou to průměrné komedie se sympatickým obsazením na rozhraní 2-3 hvězdiček se svými chybičkami, ale myslím že obě příjemně zaplní nudné chvíle u televize, a proto jim dám tu vyšší známku. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve Francii (Paříž) a v České republice (Praha). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. února 2018 v Paříži. (Varan)
  • Scéna z maratonu v závěrečné části filmu byla natáčena na pražském Vítkově. Mrakodrapy v pozadí, které můžeme vidět v této scéně, byly dodělány digitálně v postprodukci. (zbyshek)

Související novinky

Zemřel herec Claude Brasseur

Zemřel herec Claude Brasseur

22.12.2020

Ve věku 84 let zemřel francouzský filmový, televizní a divadelní herec Claude Brasseur. Syn francouzských hvězd stříbrného plátna, Odette Joyeux a Pierra Brasseura, započal svou kariéru v roce 1956… (více)

Reklama

Reklama