Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Komédie ma moc nebavia, ale toto bolo dosť dobre. Príbeh, herci, humor, skratka ma to bavilo, fakt pohodová zábava, kde som sa prijemne zasmial, narozdiel od niektorých iných komédii, kde sa treba chytať za hlavu s tých trápnych blbostí. P.S. mal som pocit, že Renner hraje Hawkeya aj tu :). 80% - 4* ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne roztrieštený film. Celý čas ma štvalo, že sa musím prelaďovať medzi milou (a vtipnou) komédiou, ktorá rieši, pre ľudí v mojom veku, silné témy a šialenosťou v štýle Toma a Jerryho (takisto vtipnou, ale iným spôsobom). Na prvé je to málo citlivé a na druhé málo šialené. A vo finále sa ukáže, že keby sa tvorcovia vybrali prvou cestou, mohol to byť skutočne skvelý film (a tá druhá ten príbeh totálne degraduje). Škoda, že to bolo takto zle režijne uchopené, pretože inak som sa dosť bavil a technicky to je na úrovni. Režisér evidentne vie natočiť vtipnú akčnú scénu, ale neviem sa zbaviť dojmu, že mu uniklo o čom ten film v skutočnosti je. Alebo to uniklo mne a záverečná facka divákovi bol iba zvrhlý vtip. Ale bavil som sa, radový divák bude (asi) nadšený a na konci bude mať dojem hlbokého zážitku. V tom filme to totiž je! Akurát som s tvorcami a ich vyjadrovaním nenašiel spoločnú reč. 6/10 a podobný Game night sa mi páčil viac, pretože bol crazy po celý čas a nemal som pocit, že ním chce niekto niečo povedať. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přesně takové komedie tu poslední roky citelně chybí! A s takovýmhle parádním obsazením, doteď tomu nemůžu uvěřit, tuplem. Jeremy Renner si to neskutečně užívá, ačkoliv je tu ze všech nejméně (ano, je to ten film, kdy si zmrzačil obě ruce) a každá scéna s ním stojí za to. Celkově to není žádný milník ve svém žánru, “pouze” slušně zrežírovaná com-výjimečně-bez-rom se stravitelnou stopáží a vesměs vtipnými gagy. A já chci víc takových alespoň co čtvrt roku! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $54,547,470Tržby Celosvetovo $77,947,470Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zas len klasická povrchná bejkovina, som čakal určite viac zábavy. / 40%/ ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Vzpoury proti věku se dají dělat různým způsobem. Co denně potkávám čtyřicátníky, co na koloběžtičkách s kolečky o velikosti mexického dolaru, do kterých se jim každou chvíli zamotají roztřepené bradky, posunují své lumbersexuální těleso, okořeněné hlavou pakokota, směrem do korporátního kanclu. Předpokládám, že je z toho vyléčí až moment, kdy, jsa okouzleni vlastní výjimečností, přehlédnou schodiště. Nebo biomatky, tahající děti jako šimpanze zavěšené na různých částech těla v batikovaných šátcích. Sice jim fakáně občas vypadne, ale zase to o to více vynikne, když (poté, co obecním rozhlasem svolají maximální počet spoluobčanů, mezi které pak s tajemným úsměvem usednou do tureckého sedu spokojeny, jak velké je dnes publikum) vyjmou vřešťana i mléčný vak, aby obé následně konektovali v procesu, zvaném jimi ,,božské splynutí matky s potomkem", námi pak kojení na veřejnosti. Zmatení diváci si posléze mohou vyslechnout i kázání o škodlivosti očkovacích látek, naopak prospěšnosti čištění čaker, či rozhovor rodičky se sedmiletým kojencem na téma ,,respektuji tvou osobnost, pokud nechceš do školy, budeme tě učit doma co tě bude bavit - já, genderová právnička samouk a tatínek, zakladatel hnutí Sluneční lidé". I babči, co si pod otevřené bérce nazouvají růžové kecky, lze zařadit do skupiny jedinců z antiage odbojových skupin. Varianta hoňka, tedy - hrajeme na honěnou, ať se děje co se děje, franckoberle nefranckoberle, je snad tou nejlepší alternativou. Film jen poněkud zvláštně osciluje mezi poselstvím a pokusy o ztřeštěnou komedii. Což je škoda. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se ve Washingtonu (stát USA). (Varan)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama