Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

dopitak 

všechny recenze uživatele

To je sranda, když něco kopíruje filmy jako jsou Rafťáci. Na druhou stranu je to logické, protože to byl přes veškeré místní hodnocení úspěšný film, co je neustále reprízovaný (neúspěšný film je ten, po kterém za dva roky ani pes neštěkne. Kromě otravné Evropy 2 a Scotta jsem veškerý product placement nějak přehlédl. Aniž bych tvrdil, že to je dobře nebo špatně, film doslova hýří nápady a minimálně několik hodně zajímavých přináší (kromě zmíněného kopírování vedoucího Bořka /Oldy Navrátila/ Pavlem Nečasem. Ty oslí můstky, proč se borci na výlet vůbec vydají, jsou daní scénáristické neschopnosti, ostatně jako 80 % současné české tvorby. Všimněte si, že Matonoha a Šteindler jsou u každého "průšvihu" čs produkce. Linda Rybová tu bohužel jen v maličké zbytečné roličce, podobně Suchařípa (u něj naštěstí). Angažování holek se povedlo, Celeste je fuckinghamová, stejně jako Štěpánka, vydařil se i experiment s Esther (až na ten trapnej vtípek se šmírou z řetězu). Scéna z lomu vyloženě lahůdka (i když se ukáže jen Julie Šurková a Esther, na Celeste a Štěpánku zapomeňte).. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Kolečko definitivně potvrdil,že Okresní přebor a Čtvrtá hvězda byly náhoda (nebo omyl) a on už nedokáže vytvořit nic co by alespoň vzdáleně budilo dojem že má hlavu a patu.Nečekal jsem zázrak a vlastně jsem čekal takovou tu klasickou českou hloupomedii.Bajkeři jsou ale ještě horší a krom otravného product placementu,který je někde cpán extrémně pod tlakem i na těch nejdivnějších místech nabízí už jen příběh plný klišé,ovšem s absencí jakéhokoliv děje.Všechny postavy (snad s vyjímkou Hany Vágnerové a Vojtěcha Machuty) jsou tu navíc v módu full retard a divák...tedy já...jsem se zasmál asi 3x a z toho 2x na místech kde to nejpíš tvůrci nechtěli.Aspoň,že se sem povedlo nacpat nějaké to nahaté koupání,které určitě pár tennagerů a nejen jich přivede.Jedna hvězda za ty 3 smíchy a taky za to,že mi Hany Vágnerové byly místy až líto...20% ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Děti, zahoďte mobily a jeďte na kole do přírody. Čekají tam na vás skutečné věci, holky a láska! Svět je báječnej! Tohle je poselství filmu, nic jiného těch 95 minut neobsahuje. Myslím, že osud naší kinematografie už je zpečetěn. Kamera je hrozná stejně jako ve všech reklamách, hudba z pekla a závěrem Láska jako večernice v podání Mišíka ml., to je skutečná třešeň na dortu. 20% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se obával imitace různých -áků (před pomlčku doplň sportovní náčiní), trochu zdejšího hodnocení. Nejvíce jsem se ale lekl úvodní scény s Matonohou, která byla navýsost trapná. Naštěstí se přes všechny nedostatky dalo na tyhle moderní floutky i dívat. Sice tvůrci udělali z kluků zbytečně hrozné budižkničemy, ale alespoň mladí diváci tu nadsázku poznají. Holky jsou totiž v tomto často stejné, ve filmu jsou to ale ty "správňačky", které život žijí. Uznávám, že humor je dost pokleslý, ale mě prostě Pavel "pumpička" Nečas a Fashion Alex bavili. Pro mě žádný propadák. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, jak na tom český film je, když i člověk, který dokázal napsat legendární Okresní přebor a další kvalitní kousky, tak dokáže vyplodit s prominutím takovouhle píčovinu. Film o mladých a pro mladé, ale psaný pohledem důchodce. Chybí cokoliv, čeho by se bylo možné chytit. Snaha zamíchat do děje co nejvíce stereotypů a momentálně in témat. Neskutečný pel mel, který vlastně ani nedává smysl a nedrží pohromadě. Na druhou stranu technicky je všechno v pořádku a přírodu máme krásnou, takže za to ta jedna hvězdička. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Každý herec najezdil v rámci natáčení kolem 90 kilometrů, což je paradoxně méně, než slibují, že ujedou ve filmu. Výjimkou je Pavel Nečas, který mezi některými lokacemi rád přejížděl na kole, a najezdil tak mnohem více kilometrů než ostatní. (Zdroj: Falcon)
  • Během natáčení koupací scény v lomu bylo jen 15 stupňů. Lom se nachází u obce Čenkov. (Duoscop)
  • Skalní útvar zachycený v závěru filmu je takzvaná Míchova skála na Javořicku. (Foibos)

Reklama

Reklama