Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (93)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Citelně slabší než předchozí tenisové peklo, přesto se mi i zde místy slušně zavlnila bránice (Freddie Highmore s knírkem je top a za toho Armstronga obrovský palec nahoru). Doufám, že v té sportovní dokumentaristice budou u HBO pokračovat… třeba taková sonda do zákulisí šachových turnajů by mohla být vpravdě výživná. Obzvlášť když v ní bude dělat rošádu Andy Samberg v roli sovětského velmistra. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tour de France vnímám hodně okrajově. Sice se jedná o zřejmě nejtěžší sportovní disciplínu na světě, ale také se v ní skrývá největší množství feťáků, takže nemá moc čím zaujmout. Každopádně Tour de doping na tohle přesně naráží a to mě baví. Pořád je to ale o stupínek slabší, jak 7 dní v pekle. Trošku víc nechutné a trošku míň vtipné. Lance Armstrong ale hodně potěšil. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Stejně jako předchozí počin "7 Days in Hell", je i Tour De Pharmacy naprosto šílenou a geniální komediální záležitostí, u níž budete po celou délku "řvát" smíchy. Sešlo se zde totiž tolik známých tváří, které se tak sympaticky shazují, že to snad ani nemohlo dopadnout jinak. Začínám být vážně zvědavý do čeho se trio Andy Samberg, Murray Miller a Jake Szymaski pustí příště! ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Jeden z té hrstky filmů, u kterých člověk přestane řičet smíchy až po závěrečných titulcích. Murrayi Millerovi se podařilo napsat ještě lepší scénář, než k předchozí tenisové taškařici Sedm dní v pekle. A kdo rád Monty Python nebo Borata a jeho "dokumentaristiku", rozhodně by si tuto ve všech směrech šílenou cyklistickou anabázi neměl nechat ujít. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená paródia, v podstate zaujímavejšie než čokoľvek z reálnej Tour de France, na ktorej sa dá obdivovať len záverečný špurt po 5 hodinách (ak k nemu vôbec príde) a potom francúzske hrady. Bez nich je to najnudnejší šport na svete. Ak by bol takýto ako v tomto vymyslenom dokumente, určite by ma prilákal k obrazovke. A veľmi potešila účasť Lancea Armstronga, ktorý dokázal, že to už má všetko na háku. ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama