Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

nonick1 

všechny recenze uživatele

Jeden z té hrstky filmů, u kterých člověk přestane řičet smíchy až po závěrečných titulcích. Murrayi Millerovi se podařilo napsat ještě lepší scénář, než k předchozí tenisové taškařici Sedm dní v pekle. A kdo rád Monty Python nebo Borata a jeho "dokumentaristiku", rozhodně by si tuto ve všech směrech šílenou cyklistickou anabázi neměl nechat ujít. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že Tour de france som (predovšetkým ako teenager) sledoval a sledujem (Ulrichovi som držal palce aby porazil Armstronga asi tak ako našim hokejistomj vo finále v Gotteborgu) , napriek tomu že meno Lancea Armostronga vyslovujem v rozhovoroch ako chodiaci doping, napriek tomu že uťahovanie si zo športu ako takého nemám príliš v láske musím povedať že toto sa vydarilo. Pravdepodobne jedna z najlepších paródií, aké kedy vznikli a paradoxne na športové dokumenty, ale takto to proste je. Neviem či ma najviac pobavil dzepárd alebo cheeter alebo to že korektnosť poslali autori ku dnu na celej čiare aj s feminizmom, rasovými predsudkami alebo všetkým dohromady, toto by nemalo uraziť žiadneho športového fanúšika. Doping tu bol a bude a pozrieť to práve v čase keď Tour de doping opustil náš Touriminátor bolo akousi čerešničkou na torte. Ak satira naozaj vtipne poukáže na to, aká je celá spoločnosť pomýlená je lepšia ešte ako gule trénerky plávanie na americkej strednej škole v Scary Movie...dávno som sa tak dobre nepobavil, aj keď sa našlo niekoľko slabších momentov... ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená paródia, v podstate zaujímavejšie než čokoľvek z reálnej Tour de France, na ktorej sa dá obdivovať len záverečný špurt po 5 hodinách (ak k nemu vôbec príde) a potom francúzske hrady. Bez nich je to najnudnejší šport na svete. Ak by bol takýto ako v tomto vymyslenom dokumente, určite by ma prilákal k obrazovke. A veľmi potešila účasť Lancea Armstronga, ktorý dokázal, že to už má všetko na háku. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Plejáda výborných hercov si to rozdáva s Lance Armstrongom. Bizarné, strelené, presne tak ako si predstavujem oddychovku. Len to netreba brať vážne, skrátka je tu nutné pustiť mozog na vandrovku a človek sa kráľovsky zabaví. Trápnosť, ktorá sa dokázala premeniť na funkčný humor. Nadpriemer. 75/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně tu mám tu samou výhradu, jako u 7 Days in Hell a to že se tu až přespříliš tlačí na pilu co se sexuálních narážek týče. Fakt je taková legrace, když čouhá cyklistovi z trenek péro? Ale jinak je to zase prča, která si utahuje snad z nejzfetovanějšího sportu na planetě. I tady se podařilo splašit plejádu známých tváří na čele s Lancem Armstrongem, který tohle nejspíš dostane ještě pořádně sežrat. Jsem zvědav, co si vezme Szymanski na paškál příště. 80% ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama