Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (99)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojně navázat na dvojřadou jedničku bylo od začátku skoro imposible. A dobrou polovinu série jsem tak vůči konceptu "dáme jim znova přesně to samý" vnitřně trucoval. Ve čtvrtý epizodě jsem ale na trucování začal zapomínat. A s výbornou pátou jsem se dokonce přestal bránit. Wow efekt je samozřejmě nenávratně fuč. Tempo zůstalo. Díky zaň. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem napsal v komentáři k celému seriálu, celá záležitost měla podle mě druhou sezónou skončit, protože třetí řada vypadala jako špatná kopie té první, navíc ji tvůrci doplnili o politický boj a z možná alespoň trochu sympatických lupičů se stala banda vraždících anarchistů. A to ani nezminím, koho nechali tvůrci umřít... ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná psychologie postav pokračuje i ve trojce, což se jeví jako stěžejní stavební pilíř celé série, protože na heist efekt pracné policejní vs zlodějské hry už to tvůrci ve trojce neutáhnou ani náhodou. Všechna překvapení a skvělé momenty hry kočky s myší jsou už dávno použité a je zcela patrné, že májí diváka uhranout osobní vazby hlavních postav + nové na scéně, především Sierra, která je ukázková záporačka. Poslední díl je pak o level výš nad ostatními. Už to nemá kouzlo a hype jedničky/dvojky, ale důstojnou úroveň pořád ano a jako sympatická military/heist vztahovka se skvělou partou lidí, které byste chtěli lépe poznat, funguje trojka La Casa pořád dobře. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První čtyři díly slabý a až otravný odvar předchozích dvou parádních sérií. Sice se vrací téměř všichni staří známí včetně mrtvého Berlina a je víc zapojena veřejnost, ta je ale zredukována jen na statující dav a postavy řeší celkem pitomosti. Navíc nové loupeži chybí chytrý výchozí nápad jako tomu bylo minule, kdy hrdinové v tiskárně peněz peníze nekradli, ale sami si je tiskli. Byť potápění se do zatopeného trezoru je dost sexy a zatím zdaleka to nejlepší, co v téhle sérii autory napadlo. A sere mě, jak jsou teď Profesor s Raquel z každého zvratu totálně vyplesklí. Celkově tomu chybí drajv a působí to dojmem, že tvůrci už podruhé neměli o čem vyprávět. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Jooj. Tak ako som bol pri druhej sérii už unavený z toho naťahovania, trojka mi svojou údernosťou krásne pasla. Pochopiteľne, ani v tretej sérii sa nevyhneme oddychovým pasážam a idiotizmom (Tokio!), na to sme si však už u našich španielskych čarodejníkoch zvykli. Tretia séria je fantastická jazda. Šikovnou fintou sa nám vrátili všetci hrdinovia, aby nerozohrali bitku, ale doslova vojnu. Kriste, sem so štvrtou sériou! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • V epizodě zazní mimo jiné i skladba „You'll Never Walk Alone“, tedy v překladu „Nikdy nepůjdeš sám“. Poprvé se objevila v roce 1945 v muzikálu „Carousel“, proslavila se ale především jako hymna anglického fotbalového klubu Liverpool FC. (FIAT 500)
  • Ústrednú pieseň seriálu "My Life Is Going On" od interpretky Cecilie Krull, hrajúcu počas úvodných titulkov, môžme počuť aj v prevedení Pedra Alonsa (Berlin) počas záverečných titulkov poslednej epizódy tretej série. (Makky)

Reklama

Reklama