Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojně navázat na dvojřadou jedničku bylo od začátku skoro imposible. A dobrou polovinu série jsem tak vůči konceptu "dáme jim znova přesně to samý" vnitřně trucoval. Ve čtvrtý epizodě jsem ale na trucování začal zapomínat. A s výbornou pátou jsem se dokonce přestal bránit. Wow efekt je samozřejmě nenávratně fuč. Tempo zůstalo. Díky zaň. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

El Magnificco Professore je opäť o krok pred políciou, tej velí neschopný muž kým konečne nezačne vyšetrovať silná tehotná žena, bolo povinné LGBT bum bum bac do análu, vypočujeme si plejádu nadávok na Srbov a Vychodnú Európu, španielske zlato je vykúpené v americkej krvi, množstvo narážok je aj na sexizmus a patriarchát a spomenie sa aj najväčšie zlo sveta Putin, ktorý posiela v terajšom čase krízy pomoc celému svetu v rovnakom čase ako veľká solidárna Európska únia odmieta Taliansku pomôcť odpustenim časti dlhu. Politický podtext v celej serii je ešte vyraznejší ako tomu bolo v prvých dvoch a to ja zo zasady hodnotím podstatne prísnejšie ako bežné filmy, ktoré potom na politickú korektnosť nedoplacajú aspoň čo sa tyka dojmu ktorý urobia na mňa. A čo sa tyka tej emancipácie a feminizmu, už ma ani nenapadne uvoľniť miesto či podržať dvere osobe ženskeho pohlavia mladšej generácie. Veď sú rovnako silné ako muži, tak to je vtláčane do hláv ľuďom po celom svete a mužovi by som predsa miesto neuvoľnil. Pochopiteľne starším ženám áno, tie vôbec neriešia nejakú rodovú rovnosť, oni vedia že toľko lásky a toĺko bolesti ktorú vytrpia kvôli svojim deťom by nevydržal a nebol schopný dať žiaden muž a práve preto sú výnimočné. A femme fatale mladej generacie, budeme Vás brať ako chlapov. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po těch dvou řadách jste buď natěšený fanda, nebo vám to stačilo k prozření, že Papírový dům s nepřichází s ničím novým, jen se v něm obratně míchá telenovela a krimi...v poměru asi 75:25. Opticky to ale vypadá 50:50, protože je to moc dobře zpracovaný seriál a postavy se člověku docela rychle zavrtají pod kůži. V této řadě se ničeho převratného nedočkáme. Opět ambiciózní plán spousta flashbacků, které sice své místo mají, ale občas "zdržují". A naštěstí se podařilo najít Profesorovi důstojného protivníka...opět žena. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„TOHO DNE NAPRŠELO NA MADRID 140 MILIONŮ EURO...“ /// Tahle vykutálená parta se vrátila zajímavým stylem. Nový postavy, hodně vztahů (nijak idilickejch) a geniální Profesor, kterej má geniálního protivníka. Jako vždycky mě serou…. třeba špatná matka Nairobi, nebo Tokio…, ale nakonec dokážu svoji nasranost přenýst na tu policejní svini. Je to horší než první a druhá série. Logicky – tenhle plán je nedomyšlenej a místo pohodový (v uvozovkách) jízdy se mi v kapse otevírá „vreckový“ nožík. Navíc selhává i Profesor… TOHLE UŽ NENÍ PŘEPADENÍ. ANI STŘET SE SYSTÉMEM. TOHLE JE VÁLKA! Inu, proč né! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju, když mě hlavní hrdinové serou. 2.) Kradu a chci se zlepšit. 3.) Thx za titule „Mejsy“ a „Yusek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lépe by udělali, kdyby skončili po druhé sérii. Tady je těch "inteligentních" postupů moc i pro NASA. Demence revolučních lupičů silně pokročila a ukazují to i ve svých náhlých logických krocích. A národ jim stále fandí. Tři dny stojí skoro milion Madriďanů před národní bankou a šílí láskou k "jejich" teroristům, policie si nechá nadávat a nechá dav sledovat akci přímo na místě činu. Profesor s vyplašeným ksichtem má vždy na všechno řešení, protože předem promyslel každý zádrhel, od náhlého průjmu po případnou účast na pohřbu, třeba v Ugandě. Neustálé, a chytré, retro vstupy do minulosti, kde je vše perfektně plánováno, už nejsou zajímavé, ale serou. Tady už jsem musel začít posouvat film od půlky série a ke konci i zrychlovat. No a třešničkou na dortu v této třetí podělané sérii je nová inspektorka, která vizuálně působí, že by už měla ležet na porodním sále, ale ona na koblihách a lízátkách předvádí svěží jízdu, lehký humor a levou zadní řídí celou operaci - au, au. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Fretka Sofie, kterou skupina lupičů použije v „plánu Alcatraz“, má stejně jako ostatní zloději jméno města. Sofie je hlavní metropolí Bulharska. (Taninaca)
  • V této epizodě je několikrát zmíněna postava James Bond. (ČSFD)

Reklama

Reklama