Reklama

Reklama

Hvězdná brána: Třetí říše

(seriál)
  • USA Stargate Origins
Trailer

Hvězdná brána se otevírá, aby jí poprvé prošel člověk. Když profesor Langford se svou dcerou Catherine po několikaletém bádání stále nemohou přijít na to, jakou funkci brána má. Vstupuje na scénu šílený nacista Brücke, který profesorovi ukáže, jak bránu zprovoznit a jako znalce starých jazyků ho donutí cestovat na druhou stranu, do říše boha Raa. Jeho dcera Catherine, kterou s sebou nevezmou se ale vypraví otce zachránit na vlastní pěst. Brücke na druhé straně přesvědčí vládkyni Aset, aby si podrobila poslušný národ a udělala z něj vystrašené otroky, které použije v boji o moc. Brücke má ale velké oči, jeho šílené představy o tom, že je bůh brzy narazí a nakonec se profesoru Langfordovi podaří Brückeho odstranit. Ještě ale nemá vyhráno. I když se s Catherine najdou a podaří se bránu znovu otevřít, pronásledují je bojovníci věrní bohu Raa... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Z úcty k celému Stargate Univerzu nedám rovno odpad, ale je to taký brak a hovadina, že to nielen bolí, ale doslova nasiera, že niekto dokáže pôvodnú myšlienku takto posrať. V podstate je rovné tak maximálne niektorej z najslabších častí akejkoľvek série. Triky sú pod úrovňou Stargate SG1 a Stargate Universe v porovnaní s týmto vyzerá ako akýkoľvek "originálny" film versus "asylum-ácka" napodobenina, niečo neskutočné. To sú svetelné roky rozdielov (Ok, viem, že svetelné roky určujú rýchlosť a vzdialenosť, nie klasický čas, ale aj tak). Hanba každému, kto takto pokazil krásnu myšlienku a svet. :( ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

První tři díly dávaly trochu naděje, ale čtvrtý díl je už komedie. Vzhledem k tomu, že každý díl má čistého času cca 8-9min. tak to určitě dokoukám do konce. U osmého dílu vidím jisté zlepšení zajímá mne konec nicméně kvalita scénáře a dialogů je stále hrozná. A to zatočení kamery na konci každého dílu je hrozné. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je to děsně levné a říkám si, že i přes ten mega nízký budget mohli alespoň vlejt prachy do brány a efektů okolo. Co jiného taky oddaného fandu zahřeje u šulínka víc, než bublající a vlnící se seksi hranice horizontu událostí červí díry, že ano. Všechno od CGI po zvuky je ale nepochopitelně příšerné. To ostatní, tedy herecké výkony, děj a obrazová stránka se mi ale zdá prozatím o něco lepší, než napovídaly naprosto ohavně amatérské trailery. Tvůrci se dušují, že se jedná o canon, ale zatím v něm akorát dělají solidní díry a uvidíme, jestli nakonec všechny ty logické lapsy nějak obstojně vysvětlí či nikoli. Prozatím na začátek nadsazené fanouškovské 3*, ale moc nepočítám, že to vydrží. Pokud z toho ovšem po stránce scénáře vybruslí se ctí, ve finále snižovat nebudu. Ale je to Stargate sakra! Edit: Ty kráso! Ono se jim to fakt povedlo vcelku uspokojivě vysvětlit. Sic jednoduše a předvídatelně, ale stačilo to a co víc, ve finálních dílech jsem z toho začínal cítit tu starou Stargate. Pravdou je, že se s každým dílem mírně zlepšovala režie i herecké výkony a i přes celkovou levnost a amatérské zpracování to za to nakonec i stálo. A teď je řada na nás. Ať už budou ohlasy jakékoli, hlavně musíme co nejvíc řvát a možná dostaneme víc a doufejme i v lepším provedení. ()

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

Ultimátní amatérská vyjebávka s divákem i s celým vesmírem StarGate. Natočit to nadšenci za vlastní peníze a na ruční kameru někde ve skladu za Pohořelicemi (a přesně tak SG: Origins vypadá), tak ani to není na pochvalu, jako že se aspoň snažili, ale pořád na žalobu. Ale že to je posvěcené přímo producenty SG... tak to jen ukazuje že značka je absolutně mrtvá, a všichni zúčastnění by měli dostat nějakou ošklivou venerickou chorobu. Na kterou chcípnou. A pak je ještě přejede auto. Dvakrát. Ignorování pravidel které v SG vesmíru platily, nejhorší herci jaké lze najít, hloupý příběh, který je podřízen hlavně tomu aby šel natočit ve třech interiérech a jakože poušti, etc. Srsly, nedívejte se na SG: Origins, natočte si raději StarGate fanfilm vlastní, zaručeně bude lepší než toto. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Zbytečnost a zrůdnost. Série dějově předchází filmu, ale půjčuje si aspekty ze seriálu. Nemá smysl stěžovat na to, jak lacině a uboze to vypadá. Spíše bych zdůraznil odfláknutý děj, popírající a dehonestující film. Celá dějová linka byla silně naivní, prostoduchá a nezajímavá. Tohle si Stargate nezasloužila. Musím říct, že zakončení tomu nasadilo korunu společně s "hodnou" Aset. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama