Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bean se vypraví s Dagmar do rodné země Marú, kde zachrání starého přítele a dozví se o záhadném proroctví, které má naplnit. (Netflix)

Recenze (8)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od príchodu do krajiny Marú seriál bohužiaľ stratil svoje čaro, ubudlo humorných scén a ani samotný príbeh to príliš nevylepšil a tak dojem nie je bohvieaký. Pravdou ale je, ako v komentári k celému seriálu spomínal najlepší filmový znalec, že tvorcovia evidentne počítali s tým, že prvá séria bude mať 10 epizód a toto bude prvá epizóda druhej série, pretože rekapitulácia v úvode aj koniec predchádzajúcej epizódy sú toho jasným dôkazom. Dúfajmo, že sa v ďalšej epizóde tvorcom podarí návrat do zabehnutých koľají z úvodu seriálu, pretože boli tam ozaj vydarené pasáže, pri ktorých som sa od smiechu doslova chytal za brucho. ()

JesterKruger odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děkuji za pokaženou náladu. Tohle a komedie? Pcha! Ani náhodou. Tenhle díl Rozčarování je naprosto nehumorný. Vůbec jsem se nezasmál. Ke všemu je tohle nuda. A při scéně, kdy si měla Bean nechat svou matkou nasadit korunu ve které byli hřeby, jsem se úplně zamrazil. A co námět???? Bože, to už je jiná pohádka. Námět je k ničemu. Už nevím co udělat s Rozčarováním, a tak místo komedie udělám jakýsi plivajzo-mysteriozno-blbo díl. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl pokračuje v příběhu, který se nám ukázal v prvních deseti dílech. Dozvíme se další informace o rodině ze strany skuteční Beaniny matky a během prodloužené stopáže (30 minut) prožijeme mnoho zážitku společně s hlavní postavou. Jsem zvědavý, co nám tvůrci připraví v dalších devíti dílech, ale 11 díl první sezóny je nejlepší, co jsem zatím během mnou viděných epizod viděl. 100 % ()

Reklama

Reklama