Reklama

Reklama

Princip domina

  • Československo Domino (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vietnamský veterán Roy byl nevině odsouzen za vraždu. Jedhono dne se ve vězení objeví mysteriózní osoba - Tagge - a navrhne mu obchod: Roy má vyřídit příkaz tajné organizace a za to dostane svobodu. Spolupracuje tedy s nimi, když však zjistí, že má odstranit špičkového politika, odmítne. Jenomže organizace má dlouhé prsty... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mne zajímá kdo jsou ONI. Vidět je není, ale otáčejí zeměkoulí dle svého uvážení, kontrolují finanční toky, našeptávají vládám, odstraňují nepohodlné existence a rozhodují o tom, co se řekne v televizi, takže někde tady jsou. I Roy Tucker se o jejich existenci přesvědčil a svedl s nimi poměrně mazácký souboj, který se mi hodně líbil. Jenže celá ta konspirace byla tentokrát příliš přitažená za vlasy, protože ONI by se určitě nezdržovali několikaletou manipulací s jedincem, kterého stejně zase tak moc nepotřebovali. Netrefit se do politika mohl zkrátka kdokoli jiný, ale to je asi tak jediné, co mi na tomto stále aktuálním snímku vadilo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Slušný rozjazd, námet zaujímavý, no postupne príbeh začal drhnúť, väčšina času je vlastne o ničom - trocha romantiky, trocha prechádzok po pláži, nudné dialógy, trocha akcie a príprav na atentát.... až na Gene Hackmana tu nie je nič, čo by stálo za pamätanie. Našťastie záver nebol vôbec zlý, aj keď sa mi zdal trocha otvorený, sem by sa skôr hodil koniec jednoznačne uzavretý. Priemer. 60/100 ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Autor předlohy přepsal svoji knihu do filmu, a jeho nezkušenost je dost znát. V knižním thrillerovém béčku se celá ta překombinovaná konstrukce o jednom státním převratu možná dala snést, ale film tvrdě obnažuje její vycucanost z prstu. když poslední záběr přidá poslední dílek do skládačky, místo toho aby divák vzkřikl, že jsme jen ovládané loutky v rukou kohosi tajemného vzadu, tak si spíše uleví, že to tedy byla děsná pitomina. Kramer se snažil celou tu historku natočit co nejvěrohodněji, ale výsledek je průměrný a nudný. ()

Kangax 

všechny recenze uživatele

Slabšie chvilky (milostné scénky zaľúbencov) nepokazia inak veľmi mrazivý a nepríjemný pocit paranoie, ktorá prechádza celým filmom. Na dnešné pomery je tam veľmi málo akcie,plynie to pomaly ale presne to som čakal.. Nepríjemný thriller so starej školy, kde hlavní hrdinovia sú psychologicky oveľa lepšie vykreslení než tý dnes, a s očakávaným zlým koncom. Ten je skvele symbolický... ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, na kterém je nejlepší pěkně dramatický závěr. Jinak na mě celá ta konspirace nepůsobila natolik věrohodně a opravdově, že bych se právě kvůli tomuto filmu začala zamýšlet nad tím, kdo či co všechno za vším vlastně stojí a taháním za nitky určuje veškeré dění. A celý film rozhodně nemá takový spád a švih, abych se vykašlala na konspirační teorie a užila si jenom akce. ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama