Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (251)

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý, přežil to i můj přítel, jehož šálek kávy to vážně není. Čekala jsem víc vtipných a crazy scén, ale tato komedie se víc než na vtip zaměřila na to aby měla poslání a ponaučení. Takový ten vtíravý emotivní nádech, který nemám ráda... emotivní proslov a davy nadšeně jásají... Amerika prostě. Ale bylo zajímavé vidět v praxi, jak funguje boost sebevědomí. Se správným přístupem člověk zkrátka získá vše na co jen pomyslí. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Keporkak Amy Schumacher, se jako její nejlepší kamarád megalodon na souši Melissa McCarthy, opět bezpohlavě vrací k něčemu co by se dalo nazvat jiným druhem mučení, počkej, jak tomu říkali na kabelovce? Jo, humoru! A opět to bude o tom, jak si máme sami sebe vážit (tak já bych radši Schumer nedávál vážit, jinak by se mi rozbila váha), i bez ohledu na to jak na venek vypadáme. Zase komedie pro tlusté krávy. Jenže proč ty tlusté holky klamat, něčím jako, že se stačí polozabít na rotopedu, a pak se po otřesu mozku cítit krásná? A pak na klišovitým a slaďoučkým konci se ta tlustá machna dozví, že krása není vše, aby jste se cítila dobře. Tak kurva, to i Popelka a její tři oříšky jsou víc realističtí než tenhle brak. Serte na to, chceš být krásná a štíhlá? Vypnu bednu, zvedni tu svou tlustou prdel z gauče, zahoď nuttelu a běž cvičit.. trapný až běda. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Ty krávo.Znovu Monika Seleš ve filmu,a znovu trapas.Ta první polovina je odpadová,to jak trapná je hlavní hrdinka,to se málokdy vidí.Vtip nikde,zábava nikde.Druhá půlka,když se Seleš přestane chovat jak pinda je na jednu hvězdu,je tam nějaký otřepaný moudro,ale jinak film můžu směle nazvat sračkou.10%. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Naprosto výstižný film, ve kterém se nemusejí najít jen ženy, protože si myslím že i muže někdy trápí nespokojenost se sebou a tohle by je mohlo trochu nakopnout, Amy Schumer se do své role perfektně hodí a umí si ji užít. Je zde spousta super fórů, i chvil ve kterých pochybujete, že by to mohlo vyjít, jenže nějakým způsobem to pořád zázračně funguje. Jen škoda, že závěrečný proslov by měl mnohem hlubší poselství, kdyby to ale vlastně nebyla svým způsobem reklama. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hrdinka se domnívá, že je krásná, a tím pádem konečně šťastná, aby v závěru vyzdvihla, jak důležité je přijímat se takoví, jací jsme a to, když zrovna dojímavě mluví ke snobskému publiku při oslavě nové kosmetické řady …. No, nazdar._____ Poselství o tom, jak jsme všichni úžasní a krásní, ať už máme jakékoliv tvary, je zasazené do světa módní branže, kterou ale film ani náznakem nezobrazuje ironicky. Takže snímek vyzdvihuje ojedinělost a sebevědomí prostřednictvím stádnosti a povrchnosti. Byl by to zábavný protiklad, kdyby s tím film nějak pracoval. Bohužel se zdá, že to myslí naprosto vážně a tahle schizofrenie mu ani nedochází. _____ Scénář se nevyhnul předpubertálnímu humoru ve formě vyměšování a zvracení, naštěstí je ale ukazuje jen v náznaku a v dialozích. ____ Přes tyhle výhrady dávám průměr, protože jsem se neskutečně bavila při Amynu sexy tanci v baru, a to ne proto, že by mi připadal směšný, ale protože byl legrační a skutečně sexy zároveň. Navíc mě potěšila její volba přítele, protože to nebyl žádný manekýn, ale sympaťák od vedle. A ten nápad taky nebyl k zahození, kdyby ho při rozepisování nezahodili sami scenáristi. SHRNUTÍ: Drzé čelo je lepší než poplužní dvůr. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Při natáčení měla Amy Schumer (Renee) svého psa na place, když se střídala mezi natáčením scén. (griph)
  • Plakát na akci během závěrečného projevu Renee (Amy Schumer) nese název „Oslava 50 let krásy“. Je na něm vyobrazena slavná fotografie Lauren Hutton (která hraje Lilly Leclair) z roku 1974. (LUKICKK)
  • Původně měl mít film rating R. (griph)

Reklama

Reklama