Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (251)

Handle 

všechny recenze uživatele

Jsem božská je primitivní oddychová blbůstka (dokonce i mnohokrát balancující na hranici s*ačky), kterou jsem si však díky charisma Amy Schumer svým způsobem užil. Oceňuji i občasný nadhled (až sebeparodii) a vlastně i závěrečné poselství (ačkoli to se "povedlo" předat typicky americky). Škoda, že snímek alespoň neměl trochu soudnosti co se týče stopáže a v závěru tak sklouzl ke zbytečnému žánrovému klišé. Pointa by byla přitom dostatečně chytrá a fungující i bez natahování. Souhlasím, že námět měl celkově potenciál rozhodně větší, ale myslím, že ani tahle jednohubka nebyla úplně marná. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Naprosto výstižný film, ve kterém se nemusejí najít jen ženy, protože si myslím že i muže někdy trápí nespokojenost se sebou a tohle by je mohlo trochu nakopnout, Amy Schumer se do své role perfektně hodí a umí si ji užít. Je zde spousta super fórů, i chvil ve kterých pochybujete, že by to mohlo vyjít, jenže nějakým způsobem to pořád zázračně funguje. Jen škoda, že závěrečný proslov by měl mnohem hlubší poselství, kdyby to ale vlastně nebyla svým způsobem reklama. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mal som chuť na nejakú oddychovku, tak som si pozrel toto. Amy Schumer ma celkom baví a musím uznať, že v tomto filme bol naozaj výborná! Čo sa samotného príbehu týka, tak to nebolo v podstate nič extra, ale vďaka svojráznym monológom Renee to malo celkom dobrú atmosféru. Aj keď mám radšej inteligentný humor s dôvtipom, tak aj toto malo niečo do seba. Scenár bol v podstate dosť klišé s mierne tuctovou pointou, ale priznám sa, že som čakal niečo oveľa horšie a trápenejšie. Takže napokon celkom fajn :) Btw. Amy je podľa mňa celkom sympoška (určite pohľadnejšia ako kadejaké modelkovské vychrtliny). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že jsem se před tímto filmem podíval na další českou "komedii", ale Amy Schumer mě 3/4 filmu skvěle bavila (u jejího tance na bikini contestu jsem si málem natrhl bránici a ukáplo mi i pár slz) a dlouho to vypadalo na plnou palbu, pak ale přišel příšerný závěr s brutální propagandou a nadšeným potleskem davů a má dlouhodobá alergie na takovéto záležitosti snímek připravila o hvězdičku a druhá ji málem následovala. Je fakt škoda, že se Američanům musí každá myšlenka naservírovat až pod nos, a aby ji nepropásli, musí být doprovázena vyjící sirénou a ohňostrojem. Dokud nedošlo na tyto hrůzy, parádně jsem si film užíval. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

I Feel Pretty je velmi trefnou feministickou jízdou, ze které skeptický pohled na svět očima amerických žen trpících mírnou či horší nadváhou sálá ze všech koutů. Amy Schumer zajisté není žádnou herečkou, kterou bych si kdy troufl vyhledávat, tahle role jí ale až na přepálené chvilky sedla a komedii dotáhla v podobné tónině, jako ji začla, až do zdárného konce. Nebudu zas a opět lhát, že mě sem, jako v případě neviditelného In Darkness, dotáhla minirole Emily Ratajkowski. Snad kvůli ní budu moci přestat trpět průměrné snímky a dočkám se obdobně skvěle procítěného díla jako bylo We Are Your Friends. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)
  • Při natáčení měla Amy Schumer (Renee) svého psa na place, když se střídala mezi natáčením scén. (griph)
  • Plakát na akci během závěrečného projevu Renee (Amy Schumer) nese název „Oslava 50 let krásy“. Je na něm vyobrazena slavná fotografie Lauren Hutton (která hraje Lilly Leclair) z roku 1974. (LUKICKK)

Reklama

Reklama