Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí traileru jsem se na film docela těšila. Bylo mi jasné, že nepůjde o bůhví jaké veledílo, nicméně jsem očekávala hromadu srandy. Bohužel vše vtipné bylo pouze to, co v upoutávce, víc ani ťuk. Snad jen hromada trapnosti, nelogických střetů a nikam nevedoucích slovních přestřelek. Cibulková se sice snažila, seč jí herecké síly stačily, ale sama to prostě utáhnout nemohla. Zbytek amsáblu se jen tak trapně potácel skrze stupidní dialogy. Vidět se to dalo bez větší újmy na duševním zdraví, ale podruhé bych do toho nešla. Prostě zcela v meritu české kinematografie posledních dvaceti let. Za mne dvě hoódně nadsazené hvězdy. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapila zdejší černá barva. Fakt až tak? Mínusy? Je to od prvních minut čitelná záležitost a příběh je totální kravina. nechápu, proč ze sebe Saša dělá ve své roli takového debila,vůbec jsem nepobral, proč z F. Blažka a jeho role udělali takovou sračku a pak už mi jen chybí pochopení, proč to všichni vidíte tak tragicky. Film si na nic nehraje, ano je to úplná blbost, ale je vidět, že se nemyslí vůbec vážně. Malinko mě zaskočilo, proč se do toho L. Vlasáková dala. Mám ji hodně rád a vůbec mi do takové srajdy nesedí. Jí je tam škoda, ale zároveň z toho dělá jako hlavní postava pro mě koukatelnou věc. Blbost to je, ale tragédii bych z toho nedělal... v dnešní české konkurenci obzvlášť ;) ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se svůj "komedie" trip zakončit ještě tímto dílem. No ... Nemám jediný důvod proč tomu dát rovnou odpad jako zde většina z vás. Těch 40% to prostě hodí. Taková "béčková" česká komedie no. Obsazení si myslím víc než super, příběh je trapnej ale né zas tak trapnej že bych měl nutkání po deseti minutách odejít. Nevím asi tedy moc nechápu CZ scénu a po přečtení recenzí zde na ČSFD jsem zřejmě úplný negramot mezi filmy. Nojono nedá se nic dělat, hold se asi mám ještě co učit od profesionálních "diváků" ... Závěrem: viděl jsem tedy už mnohem víc trapnější a nudnější české komedie než je tato. Takže tak no. ;-) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Vysoká koncentrace kočiček (Sára Sandeva, Natalia Germani), absence vtipů, trapné vatování a každoroční soutěž filmových nescenáristů o nejdebilnější námět (tady mírou pravděpodobnosti zaujme Cibulkové úkol nachytat se navzájem - k čemu jako?). Některého Cieslara jsem docela zvládl, ale tady jsme o dost níže. Kříž ještě jakž takž, Lábus skvěle lidský, Blažek jako Mefistofeles? (proboha) a Myslivcová - o film nejde, prostě nějaká nicka na jevišti něco kváká na playback, ale mrkněte do foto materiálů - jak je tam všude zblízka (ve filmu nic takového není). Vedl bych scénář jinudy, nevím přesně kudy, ale Germani a Sandeva by tam byly nahé a nejlíp spolu. ()

JITY 

všechny recenze uživatele

Typická česká komédia pri ktorej sa dá dobré odreagovať najmä, keď tam hraje Vilma Cibulková, ktorá má dobrú tvár na komédie. Nejde tu len o komédiu ale jedno je pravda, že dovtedy sa podvádza, pokiaľ to nebolí....aj tento film to dobré vystihuje....vo filme sú dobré poznámky hercov, ktoré vyvolali na mojej tvári smiech....dala by som len 3 hviezdičky, ale keďže sme sa bavili na tom filme ako skupina dobré a ešte dlho sme ho rozoberali, znamená, že tie dve hviezdičky navyšše sa tu hodia... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Lenka Vlasáková se nechala slyšet, že není žádná sportovkyně. Proto, když ukazuje vypracované bříško, tak není její. A při cvičení na žebřinách se jen zavěsila, pod zadek si jí sedl asistent režie a zvedal jí nohy. (Duoscop)
  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)

Reklama

Reklama