Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, kde pracují jejich manželé. A také společná vražda. Chvíli to vypadá, že holky začnou žít svůj sen o novém šťastném životě, ale do cesty se jim staví překážky. Ty předpokládané v podobě vyšetřování důsledného brněnského kriminalisty Olina Nekulu, ale i ty zcela neočekávané. (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nemám zrovna ve zvyku (a ani nemám potřebu) koukat na novodobé české seriály,ale jelikož nebylo v danou chvíli na co koukat,z čiré zvědavosti jsem zkusil první díl a to co jsem viděl mě utvrdilo v tom,že dělám dobře,když českou seriálovou tvorbu ignoruji.Pokud byl tvůrčí záměr,aby se prakticky všichni chovali jako když zrovna dostali opuśťák z jedličkova ústavu a celé to měl být humor,pak budiž.Pokud to tvůrčí záměr nebyl,je něco hodně špatně.Všechny 3 hlavní hrdinky jsou na pěst (a o i přes to,že všechny 3 herečky považuji za celkém normální).Vrcholem všeho je pak humor vycházející z vyskytnutí se brňáka v Praze.Za ten by se styděl snad i Troška a věřím,že takhle se nechová ani sebedebilnější Pražák (potažmo policajt)...20% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že ten výbuch nezpůsobily ty tři rozjívené, věčně přiopilé dámy. Věřil bych, že chtěly své protějšky otrávit a s tím výbuchem je někdo předběhl. Pokud jsem to trefil, pak se musím ptát, proč o tom nepadlo ani slovo, ani zmínka..? Pokud jsem to netrefil a někdo je skutečně ochoten tvrdit, že by tři ženy, dle projevů více méně mdlého rozumu, dokázaly sestrojit podobně rafinovaný a účinný smrtící stroj, pak tomu dodatečně seberu obě dnes udělené pecky. Ty dávám pravděpodobně za kvalitní casting, hezká auta a pěkné interiéry, protože příběh jako takový stojí na velmi vratkých nohou. Nehledě na to, že jsem z Brna. A nemyslím si, že mluví většina z nás tak, jak to tady za další užitečnej mrzkej peníz předvádí Bolek. Zvlášť o tom pochybuju v případě sedmdesátiletých, patrně tedy nepostradatelných, špičkových kriminalistů, kteří už by za sebou mohli mít i náročnější mise, než je cesta do Prahy. Čekal jsem to ale celkově ještě horší, něco mi říká, že se dočkám. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

PROTOŽE jsem už viděl i druhý díl , který začíná tím , jak se probere Filip Blažků ve vodě a pak se snaží dojet stopem do Prahy a první cesta vede do baru , či co to bylo , musím říci , že vcelku jsem tento seriál čekal podle zdejších ohlasů ,, odbornííkůůů " , horší . A tož Olin rozjíždí akci zvano´- Sagi a kdyby mu ten šulin , něco jako nadřízený , neházel klády pod nohy , slavil by úspěch . Chápu , je to seriál , tak se to bude chvíli táhnout . TAKŽE po druhém díle musím dát , zatím takových ** a půl hvězdy . Jo a Jitka MÁ V ŽUPÁNKU PĚKNÝ PROFIL ZE VŠECH STRAN . Takových záběrů jen houštˇ , tedy více . JOOO , jen mi vadí častá hudební produkce v obou dílech , tedy písničky , kterých je až moooc ! Je to spíše ke škodě seriálu . ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Fakt nevím, námět mi přišel fajn, obsazení +- taky, ikdyž je evidentní, že na množství produkovaných seriálů máme buď moc málo herců a nebo málo odvahy obsazovat neokoukané tváře. Ale zbytek je tragédie. Námět je evidentně na 8 dílů nedostatečný. A hlavní linka, která dodává humor je naprosto dokonale ultratrapná. Nevím, jestli to někde opsali nebo nedejbože vymysleli, ale držet humor na tom, že brňáci jsou idioti, co neznaj metro a na druhou stranu že pražáci jsou idioti, co neviděli nikdy brňáka, no to bylo peklo. Snad úplně první reakce sektretářky vyloudila jakýsi půlúsměv a to by tak jako stačilo, že se to potáhne zbytkem dílu, no tak to jsem fakt nečekal. Díl ještě zkusím, kam že se to bude posunovat, no bez ideálů. ()

johnnie78 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvě za to, že jsem to dokázal dokoukat až do konce. Finský originál je údajně temný thriller, ale my Češi z toho zase musíme udělat stupidní pseudokomedii s debilními dialogy a naprosto imbecilním chováním postav. Ale co já vím, třeba se tady zase objeví Amerika z toho, že si tam Pražáci dělají srandu z Moraváků, a bude z toho zase celonárodní fenomén. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama