Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Mladá žena s amnézií hraje klíčovou roli v případu nezvěstné osoby. Pokud chce ale očistit své jméno, bude si muset vzpomenout. (Netflix)

Recenze (23)

taibrek 

všechny recenze uživatele

Na začiatku si stratený spolu s hlavnou postavou. Potom sa však postupne dostávame k vytúženej pravde o smrti dcéry a nájdení strateného syna detektíva. Takto nejak si predstavujem správnu krimi psycho mini sériu. Okolo hlavnej postavy je akosi priveľa smrti... Stačilo trochu z tej fantázie ubrať a kľudne by som tomu dal aj 5* ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hoci su herci uveritelni, holandstina celkom prijemna a hlavna predstavitelka velmi sympaticka, prve diely su dost "vatove" a obcas dost naivne. Vztahovka schvalne obcas matie a nezmyselne pasaze su potom vysvetlene az v zaverecnom dieli. Zato psychologicka linia manzelky je vyborna. Pribeh vo svojom vyusteni speje dost "sroubovane". Mierny nadpriemer. Ten zaver ma nedostal, hoci ma potesilo, ako nam ponukali viacerych "podozrivych". 65%. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Úplně dokonalé to není, má to několik logických nesrovnalostí, ale dávám za 5! Od prvního dílu mě to chytlo a nepustilo až do konce. Zpočátku nepřehledný, lehce hororem líznutý děj se pomalu začíná skládat, jako mozaika až do finále, kdy všechno do sebe zapadne. Jistě, Mieyna diagnóza dává možnosti k velkým zvratům a tvůrci toho bohatě využívají (v poslední části až moc). Právě poslední dovysvětlovací - Saw díl je hodně překombinovaný. Jenže zážitek z celé série je natolik silný, že i toto odpouštím. P.S. O trpký humor se tu stará pyroman Vronsky, ten se mi moc líbil. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ťažko k tomu povedať niečo nové, v podstate sa môj názor na tento seriál zhoduje s väčšinou iných užívateľov čsfd. Zaujímavo štrukturovaná dejová linka s fantasticky prepracovaným spôsobom skladania jednotlivých dielikov do celkovej mozaiky, slušne do hĺbky charakterovo rozobrané postavy... no skrátka po týchto stránkach ide o psychologický thriller ako remeň. Všetko však autori skazili tým až príliš lacným, ľahko uhádnuteľným a klišé rozuzlením v závere, to ma teda nepríjemne schladilo. Malo to na plný počet, posledná časť to však zrazila na "iba" slušný nadpriemer. 80/100 ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Velmi chytrej psychologickej seriál, kterej trpělivému diváku nabídne malinko strašení, ale brzy se ukáže, že tady půjde o víc, než jen o případ pohřešovaného člověka. Děsivý noční můry dovedou navnadit, ale vlastně slibují víc, než přinesou, takže se víc vyplatí věnovat pozornost jednotlivým postavám. Úvodní znělka se povedla jakbysmet. ()

Galerie (47)

Související novinky

Reklama

Reklama