Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílný seriál natočený podle scénáře Petry Soukupové vychází z populárního blogu herečky Marie Doležalové. Stejně jako ve svých deníkových zápiscích v něm s nadhledem a upřímností zasvětí diváky do nepsaných pravidel hereckého podsvětí a soukromí a umožní jim nahlédnout do soukromí herců, jejichž každodenním chlebem jsou role v nekonečných seriálech, přebíhání mezi papundeklovými ateliéry a špatně placenými kšefty, natáčení tolik nenáviděných milostných scén nebo boj o role, kvůli kterým jsou nuceni hubnout, přibírat, stříhat si vlasy nebo se jinak ztrapňovat. Co dělají herečky, když je nevidíte, prozradí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)

(více)

Recenze uživatele Necrotongue k tomuto seriálu (6)

Casting (2017) (E01) 

Musel jsem udělit hvězdičku za vynikající výkon Milana Šteindlera. Všechno ostatní mě zklamalo. Myslím, že Marie Doležalová měla zůstat u knihy, ta mě dokázala fakt rozesmát, ale tady mi všechno připadalo strašlivě křečovité a zasmál jsem se právě jen díky řvaní na vězeňkyni č. 7. ()

Boj s tiskem (2017) (E02) 

Tak nevím, nějak se do toho nemůžu dostat. Pobavil mě rozhovor s kritikem, ten člověk mluvil tak, že by mohl z fleku psát vysoce erudované komentáře na čsfd. A to ani nedošlo na sémantické zrcadlo. Já sice kritik nejsem, ale rozdílu v projevu mezi Hanou Vagnerovou a Marií Doležalovou jsem si všiml. ()

Záskok (2017) (E03) 

Nemůžu si pomoct, ale jestli ve mně po Záskoku zůstal nějaký výrazný dojem, tak to byl neodbytný pocit, že se příliš tlačilo na pilu, aby byla legrace. Tlak byl až příliš velký... ()

Hubnutí (2017) (E04) 

Všiml jsem si jakéhosi malého zlepšení, proti předchozím epizodám. Asi to bude tím, že se mi tentokrát Marie Doležalová nezdála být v takové křeči. Nejvíc mě ale zaujalo to fantastické vepřové koleno, které odehrálo svou roli tak dokonale, až mi přišlo líto, že se s ním neznám osobně. ()

Sláva (2017) (E05) 

Sice se mi zdá, že s přibývajícími díly dochází k mírnému zlepšení, ale stále se nemohu zbavit dojmu, že jde o humor poněkud násilný. Navíc je vtip o výměně podpisů hodně vousatý. ()

Sex (2017) (E06) 

Tak já nevím, nějak jsem se nudil. Určitě jsem se na tuto epizodu nedíval proto, že bych čekal plnočelnou nahotu, spíš jsem byl zvědav, jak se tvůrci právě této situaci vtipně vyhnou. Hmmm, použili černý obdélník, jaká nečekaná invence. Už jsem to tady v jednom komentáři psal, ale ještě to zopakuji, kniha se mi líbila, mám ji doma a určitě si ji ještě někdy přečtu, ale seriál se mi zdá být dost slabý. ()

Reklama

Reklama