Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

misterz 

všechny recenze uživatele

Chvíľu trvalo než sa to rozbehlo, no potom krvavá zábava až dokonca. Dvojke J. Lewis a S. Weaving to pristalo, pričom ma často pobavili svojimi hláškami, ktoré sem-tam niečím okorenila aj Bella Thorne. Myslím, že všetci títo menovaní majú pred sebou skvelú budúcnosť. Príbeh samotný síce za veľa nestál, no vo filmoch tohto žánru o to aj tak nejde. Škoda toho nemastného-neslaného úvodu, na tak krátku stopáž to chcelo vymyslieť niečo svižnejšie na rozjazd. Takto sa divák baví ani nie z dvoch tretín. Lepší priemer. 65/100 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Oddychovka, ktorá mi naozaj sadla. Dej jednoduchý, s dierami o veľkosti double análu, ktorý na Vás chrlí humor a krv. Nie sú tu zbytočné postavy. Každý kto sa ukáže a vydá hlásku, tak vydá aj dobrú hlášku. Väčšinou jasne béčkoví/céčkoví herci dokázali zo svojich 15 minút slávy vyťažiť maximum. Postavy typu černý a teplý John, alebo Allison s prostrelenou kozou rozhodne pobavili. K tomu si prirátajte ústredné duo Bee, Cole + bokovku Melanie a dostanete partičku, ktorá nemôže nudiť. The Babysitter pôsobí ako keby ste pozerali divoké sny Kevina, keď bol v noci sám doma. Nedajte sa odradiť nízkym hodnotením. Vtipného zabíjania nie je nikdy dosť. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Mít takovou chůvu jako je Samara Weaving, tak bych (mi) stál v pozoru celou noc. Jako taková drsná variace na Sám doma tahle jednohubka na hoďku dvacet ustojí. Delší bych to asi mít nechtěl. McG se po vysokorozpočtových spektáklech (Terminator Salvation) dostal k nízkorozpočtové blbině, u které se rozhodl, že si její natáčení užije na sto deset procent. Hororu je v tom naprosto minimum, spíš taková vtipná parodie na všechny ty magory, co lezou v barácích a zabíjí postupně lidi. 75% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Šialené scény sú pri hororových komédiách povolené a viac než vítané, McG to však s nimi neraz potiahol na úroveň trápnosti. Pokiaľ sa ti podobný námet pozdával, ale s The Babysitter si nebol rovnako ako ja spokojný, určite odporúčam Better Watch Out z roku 2016, ktorý je podľa môjho názoru kvalitnejšou krvavou poctou klasike menom Sám Doma. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jsem už možná z těch osmdesátech prostě zblblý, ale rozjezd filmu mi hrozně připomínal osmdesátkového ducha filmů o mladých chlapcích, kterak se strachu zbavují a vstříc dospělosti kráčejí. Prostě až dokonalé, byť v mnoha ohledech teatrální a jaksi pozlátkově ikonické. Když se to pak zvrhne v řežbu, nastupuje humor a už to není tak skvělé (i když první zabití je skvělé). Docela mi vadilo až okatě nepřehlédntuelné napovídání, co se v příběhu bude dít, ať už jde o radu, jak na šikanující zmetky, scéna s řízením auta a nebo s nožem v kuchyni. To prostě hned víte, co to znamená. Což je škoda. I když v takto pojatém snímku asi moc ne. V podstatě ústřední tři postavy (kluk, jeho kamarádka a chůva), jsou fajn. Postava Belly Thorne je hrozně zábavná. To jsem se fakt smál nahlas, ta se povedla. Nejen pro to, že mám pro Bellu slabost. Je to fajn (pozlátkový) mládežnický film plný jen nádherných a krásných lidí, je to fajn komediální thriller, ale s horrorem je to trochu horší. 2.5* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie prebiehali ešte v roku 2015, kedy sa počítalo aj s premiérou. Nakoniec však práva získala spoločnosť Netflix a film putoval do kín v piatok 13. októbra 2017. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama