Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jako nechci nějak rýpat, ale když se téměř po celou stopáž smějete jak blázen debilnímu scénáři, hereckým výkonům na úrovni vyplivnuté žvýkačky a dialogům, u nichž by hluchoněmý kroutil pohoršeně hlavou, asi to žánr horor vážně nebude. The Babysitter má totiž už velmi podivný začátek, kde si nejste jisti, co to má proboha být. A v momentu kdy dojde k první "vraždě", už se nemůžete až do konce přestat smát. Přidat pár gagů a Adama Sandlera, byla by to povedená "guilty pleasure" komedie! PS: Monolog Belly Thorne o prostřeleném prsu je skutečně "priceless"! ()

tron 

všechny recenze uživatele

McG ma uchvátil akciou v Charlieho anjeloch, kde bola natoľko bombastická, až som si prial, aby mu niekto ponúkol akčný veľkofilm za 200 miliónov a bez humoru a infantilných herečiek. Stalo sa. Terminator Salvation je dodnes najhorší diel ságy. Potom to už s týmto režisérom išlo dole kopcom (To bude boj!, 3 dni na zabitie) a tak asi mohol byť rád, že mu v roku 2017 Netflix ponúkol réžiu aspoň tohto nenáročného, ale miestami celkom zábavného, krváku. Je pravda, že Sám doma si koledoval o krvavý remake, ale zrovna takto som si ho nepredstavoval. Mohlo to byť lepšie. Ale aj horšie. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Ukázkově nezvládnutá kombinace rafinované černé komedie a fantaskního splatter úletu. McG zde naprosto bezmozkovitě mixuje moderní vizuál s nejstereotypnějším teen postavami, neoriginálními gore scénami, nefunkčními narážkami na kultovní filmy a toporným humorem, a snaží se to vše navléct na příběh 12-letého kluka, dalšího ve škole šikanovaného outsidera. Mohlo by to v nějakých mezích fungovat (kdyby se třeba na konci probudil ze zlého sna), ale nesmělo by to být až tak pitomé a vytržené z reality. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Béčková ptákovina, která je místy až moc hloupá, ale paradoxně to úplně nevadí, protože film sází hlavně na (skoro) všudypřítomný humor, hlášky, nečekaně podařené gore a solidní bodycount. Jen škoda, že filmu chybí menší jiskra, která by udržela divákovu pozornost a ani sexy Samara Weaving to úplně nespasí, ale když je filmová nouze, 90 minut se najde... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Krvavá legrace. Nesmírně stylová (když o tom tak přemýšlím, McG je vlastně můj oblíbenec, akorát se k němu nedostávají moc dobré scénáře) a s obrovsky sympatickým mladým hrdinou. Hororové dusno nečekejte, je to hlavně parodie. S litry očividně falešné červené tekutiny a se skvěle použitou písní We Are The Champions. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Scenár k filmu sa v roku 2014 ocitol na Blackliste: zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama