Reklama

Reklama

Šíleně bohatí Asiati

  • USA Crazy Rich Asians (více)
Trailer 1

Snímek Šíleně bohatí Asiati, inspirovaný celosvětově úspěšným bestsellerem spisovatele Kevina Kwana, sleduje rodilou Newyorčanku Rachel Chuovou, která doprovází svého dlouholetého přítele Nicka Younga na svatbu jeho nejlepšího kamaráda do Singapuru. Rachel, nadšená ze své první návštěvy Asie, ale nervózní ze setkání s Nickovou rodinou, vůbec není připravená na to, že jí její snoubenec o sobě zapomněl sdělit několik důležitých detailů. Ukáže se, že není jen potomkem jedné z nejbohatších rodin, ale také jednou z nejlepších partií v zemi. Když se Rachel ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, stává se trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově vlastní matce. A záhy je nad slunce jasné, že i když vám peníze lásku nezaručí, rozhodně můžou všechno pořádně zkomplikovat. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dlouho, opravdu dlouho jsem této "úchylárně" odolávala :D Nějako se mi do toho prostě nechtělo...A přestože se jedná o klasickou romantickou podívanou, tím, že je to z asijského prostředí - je to prostě jiné :D Je to totálně přehnané, šílené, barevné, bohaté, uřvané, šikmooké a stálo to za to :) Zároveň se mi finální scéna s matkou a hrou s kameny ohromně líbila a hlavní postava za mě měla skvělý závěr :) Doporučuji - je to tak skvěle praštěné, že to za to stojí :) ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Nevím, něco mi říká, že kdyby to nebyl "1. asijský holywoodský film", tak by to většina kritiků hodila okamžitě na skládku. Klišé, neuvěřielný klišé jedno za druhým o obyčejný holce, co se zamiluje do šíleně bohatýho chlapa. A to by jeden nečekal, ono to neni jednoduchý a bude tady zlá macecha a závistivá bejvalka. Kdyby producenti ubrali tak o 50%, byla mi to příjemná a zajímavá podívaná. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Když nic jiného tak by si z filmu divák odnesl tvrdé zjištění, že v Asii se jede prostě ve velkém. Evropa? Amerika? Pche. Asie, to je panečku meřítko. A když navíc dojde na Singapur, jeden z nejbohatších států světa, je to pecka sledovat jak tady vlastně ve staričké Evropě machrujeme s ničím. Film mě víceméně nebavil a až do 90. minuty, potom se to trošku zlepší, aby před závěrem budoucí tchýně zničila budoucí snachu, potom snacha ještě více semele tchýni, aby nakonec vše dopadlo.... No přece vám to tady nevyslepičím :) Nakonec se to docela dalo, je to otázka zvyku. 55% ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Ta já nevim, cywe. Buď ztrácím smysl pro humor, nebo jsem na tom filmu něco fakt nepochopil. Crazy Rich Asians je po všech koutech vychvalovaná americká... ehm... "komedie", která je unikátní svým zcela čistě asijským obsazením (což je rozhodně zajímavé, nicméně děj to nezachraňuje ani náhodou, ale možná proto tomu lidé v dnešní době dávají zelenou), o sympatické učitelce, která se jede seznámit s extrémně bohatou rodinou svého kluka do Singapuru. Během první poloviny jsem myslel, že chcípnu nudou. Po první hodině jsem měl pocit, že na to koukám už 56 let, usedá na mně prach a z mé kočky, co mi ležela na klíně, zbyla jen kostra. Děj se vůbec nehýbal, furt se tam jen mele, mele a mele. Pak dochází k nějakým vedlejším dějovým linkám, které hlavní zápletku nijak neovlivňují a člověk si říká, proč tam teda vůbec byly. A když už se konečně s dějem nějak pracuje, je to buď hloupé, nebo extrémně klišoidní. "Máma mého kluka si na mě nechala najmout soukromého detektiva. Proto budu nasraná na svého kluka, aby mě odprosil, protože fuck logic." Nezachraňovala to ani charismatická a skvělá Michelle Yeoh z daleko lepšího snímku Tygr a Drak. K dobru přičtu velice hezkou svatbu a pár scén s bratrem kluka hlavní hrdinky, který mě přinutil aspoň párkrát uchechtnout. Ale fakt jen párkrát. Těm vysokým hodnocením nerozumím. A to se považuju za docela přívětivého diváka. Lepší 2* ()

Morien 

všechny recenze uživatele

(1001) Krucipísek, nechala jsem se zmást slovem komedie natolik, že jsem si nevšimla, že za tím následovaly také žánry romantický a drama. Výsledkem byly vysloveně protrpené dvě hodiny, ve kterých jsem zaznamenala zhruba dva vtipy a nesnesitelnou nálož romantického dráma. Film jako celek, příběhem i provedením, mi přijde jako dvacet či třicet let starý, respektive obstarožní, není na něm nic svěžího ani nápaditého ani pozoruhodného. Nicméně jsem zároveň v šoku z toho, že film někteří lidé kritizují pouze za to, že je "plný Číňanů". ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • K októbru 2018 film zarobil na celom svete viac ako 235 miliónov dolárov, čo z neho robí romanticky najkompaktnejšiu komédiu za posledné desaťročie. (Pat.Ko)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (barborasara)
  • První film západní produkce s čistě asijskými herci, po více než 25 letech. (Tomas_TM)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Nominace na 76. Zlaté glóby

Nominace na 76. Zlaté glóby

06.12.2018

Nominace na 76. ročník Zlatých glóbů byly čerstvě oznámeny a vy po nich teď nejspíš budete mít ještě více otázek, něž kolik jste měli před nimi. Mezi pěticí nejlepších dramat se totiž objevily filmy… (více)

Reklama

Reklama