Reklama

Reklama

Šíleně bohatí Asiati

  • USA Crazy Rich Asians (více)
Trailer 1

Snímek Šíleně bohatí Asiati, inspirovaný celosvětově úspěšným bestsellerem spisovatele Kevina Kwana, sleduje rodilou Newyorčanku Rachel Chuovou, která doprovází svého dlouholetého přítele Nicka Younga na svatbu jeho nejlepšího kamaráda do Singapuru. Rachel, nadšená ze své první návštěvy Asie, ale nervózní ze setkání s Nickovou rodinou, vůbec není připravená na to, že jí její snoubenec o sobě zapomněl sdělit několik důležitých detailů. Ukáže se, že není jen potomkem jedné z nejbohatších rodin, ale také jednou z nejlepších partií v zemi. Když se Rachel ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, stává se trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově vlastní matce. A záhy je nad slunce jasné, že i když vám peníze lásku nezaručí, rozhodně můžou všechno pořádně zkomplikovat. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Filmová červená knihovna nabízí pěkné kluky a parádní záběry Singapuru. 1) Film zobrazuje ve své podstatě nechutný životní styl zalžený na plýtvání prostředky získanými odíráním druhých. Je jistě možné, že boháči získali své jmění poctivě. I potom zůstává trestuhodná bezohlednost utrácečů peněz._____ 2) Pěkné chlapy zastupují 34letý australský Číňan Chris Pang (novomanžel Colin Khoo), 31letý malajský Číňan Henry Golding (bohatý Nick Young) a třeba i 45letý Singapuřan Pierre Png (Michael Teo)._____ 3) Cinemax prostřednictvím UPC mi nabídl dvě možnosti, jak film sledovat. Mohl jsem si vybrat český dabing bez překladu a titulků (ani anglických) rozhovorů vedených v čínštině anebo původní anglické znění bez porozumění čínským rozhovorům. Taková socialistická volba... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zas film, pri ktorom si chudobný národ môže predstavovať, aké “problémy” by musel riešiť keby mal na konte miliardy. Na tom, že majú všetci šikmé oči zas tak nezáleží, prím hrá neustále prehliadka opuletného bohatstva. Pod týmto pozlátkom sa rieši aj nejaký ten vzťahový príbeh, no ten ma kvôli pomalému tempu a prehnanej dĺžke filmu vcelku nudil. 5-/10 ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Viacej romantické ako komédia ale kupodivu je to skvelo namiešaný mix klišé a zároveň scén, ktoré netlačia na pílu a nie sú spravené vyslovene účelovo. Hoci sa držia pravidiel žánru. Je to ale veľmi príjemná zmena, hoci sa jedná o typický romantický príbeh. Herci v pohode, zvraty skôr ľahšie ale zase uveriteľnejšie, bez trapných a fekálnych eskapád a so sympatickými postavami. Jeden z tých filmov, ktoré treba vidieť s nežnejšou polovičkou. Druhý krát si to asi nepozriem ale ak by bolo pokračovanie, určite mu dám šancu. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

V první řadě šíleně povrchní snobárna, řekla bych. Až ve druhé řadě o tom, zdali a jak chudičká americká Popelka ke svému singapurskému princi přijde ... přičemž vyprávění disponuje jen průhledňoučkými a nepříliš důvěryhodnými zvraty, které nejsou zcela zvládnuté ani herecky. Finále taktéž neoslní ... nicméně ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- kdo chce kam, pomozme mu tam. Když si představím život v TOM prostředí ... v TÉ rodině - se všemi lidmi, kteří se s ní stýkají, a s hodnotovými žebříčky, které vyznávají ... nejsem si úplně jistá, zdali jde vážně o happy end. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Proč jsem vlastně koukal na film o šíleně bohatých Asiatech? Jo, já netušil, že to bude o šíleně bohatých Asiatech a to i přesto, že se film v českém překladu tak jmenuje. Naivita je hrozná věc a je vidět, že je věčná a nikdy se z ní nepoučím. Působilo to, jak kdyby to někdo natočil po vzoru Lásky nebeské. Sladce, romanticky, zábavně, ale zároveň s postavami, které Vás vůůůůůbec nezajímají. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Filmový hotel s tromi vežami je skutočný a volá sa Marina Bay Sands. Je známy tým, že má najväčší strešný bazén na svete. (Pat.Ko)
  • Ccelosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2018 v TLC Chinese Theatre v Los Angeles v Kalifornii. (ČSFD)
  • Rostlina, jejíž květy obdivuje společnost při prvním setkání s babičkou, se jmenuje Epiphyllum oxypetalum a jedná se o kaktus. Pochází z Ameriky, v jihovýchodní Asii však zdomácněl a stal se velmi oblíbenou a kultovní rostlinou, jejíž květy se otevírají pouze po jednu noc. (Jirka_Šč)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Nominace na 76. Zlaté glóby

Nominace na 76. Zlaté glóby

06.12.2018

Nominace na 76. ročník Zlatých glóbů byly čerstvě oznámeny a vy po nich teď nejspíš budete mít ještě více otázek, něž kolik jste měli před nimi. Mezi pěticí nejlepších dramat se totiž objevily filmy… (více)

Reklama

Reklama