Reklama

Reklama

Šíleně bohatí Asiati

  • USA Crazy Rich Asians (více)
Trailer 1

Snímek Šíleně bohatí Asiati, inspirovaný celosvětově úspěšným bestsellerem spisovatele Kevina Kwana, sleduje rodilou Newyorčanku Rachel Chuovou, která doprovází svého dlouholetého přítele Nicka Younga na svatbu jeho nejlepšího kamaráda do Singapuru. Rachel, nadšená ze své první návštěvy Asie, ale nervózní ze setkání s Nickovou rodinou, vůbec není připravená na to, že jí její snoubenec o sobě zapomněl sdělit několik důležitých detailů. Ukáže se, že není jen potomkem jedné z nejbohatších rodin, ale také jednou z nejlepších partií v zemi. Když se Rachel ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, stává se trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově vlastní matce. A záhy je nad slunce jasné, že i když vám peníze lásku nezaručí, rozhodně můžou všechno pořádně zkomplikovat. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavila. Byl to super oddechový romantický film a že romantiky tam je až nad hlavu. Ale neuškodí to. Je skvělé vidět komedii, kde jsou jen Asijští herci , všichni byli navíc hodně sympatičtí, hlavně hlavní hrdinka, herečka Constance Wu, teprve až tady jsem zjistila, že je to ta samá herečka co hrála ve Zlatokopkách. Skoro bych jí nepoznala. Film má ale velkou nevýhodu, je šíleně dlouhý a vyloženě tam není žádná pořádná zápletka, vše se dá vlastně čekat. Nicméně atmosféra, herecké výkony to vše na jedničku. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic originálního a ale měl jsem za to, že se bude jednat o romantickou pohodičku, během které se zasměju. Jenže to se nějak nedařilo. Romantické to sice bylo, ale ta pohodička chyběla a důvod k zasmání jsem tu nenašel ani jeden. Postupem času bych vzal zavděk i obyčejným podkopnutím židle. Ale nestalo se, takže jsem skoro dvě hodiny vejral na to, jak se parta zazobaných šikmooček motá po nevkusných interiérech a ústředním motivem je protivný popelkovský příběh. A aby toho nebylo málo, všechny ty žluté kůže mi postupem času začaly splývat do jedné masy. Čestná výjimka pro Michelle Yeoh. Naprostá ztráta času. 15% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Viacej romantické ako komédia ale kupodivu je to skvelo namiešaný mix klišé a zároveň scén, ktoré netlačia na pílu a nie sú spravené vyslovene účelovo. Hoci sa držia pravidiel žánru. Je to ale veľmi príjemná zmena, hoci sa jedná o typický romantický príbeh. Herci v pohode, zvraty skôr ľahšie ale zase uveriteľnejšie, bez trapných a fekálnych eskapád a so sympatickými postavami. Jeden z tých filmov, ktoré treba vidieť s nežnejšou polovičkou. Druhý krát si to asi nepozriem ale ak by bolo pokračovanie, určite mu dám šancu. ()

Chilly00 

všechny recenze uživatele

Barevná, příjemná, atraktivní romantika, na kterou se moc hezky kouká. Film skvěle balancuje na hranici kýče a sebeparodie a i díky tomu působí relativně svěže a neokoukaně. Prostředí Singaporu je bezesporu atraktivní a skvěle dotváří osobitý filmový styl. Není to žádná intelektuální filmařina, ale poctivá a v lecčem originální romantická komedie se vším všudy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

V žánri romantických dramédií sme tu už mali toľko rôznych obmien, že naraziť na niečo originálne, býva už dosť náročné. Ale musím uznať, že táto ázijská dramédia mala výbornú atmosféru a napriek klasickej šablóne to malo aj dávku originality, najmä čo sa ázijského prostredia a reálií týkalo. Sympatické herecké obsadenie, exotické kulisy Singapuru, dialógy s dôvtipom, realistické bittersweet emócie, a naozaj príjemný feeling. Všetko toto bolo prídavnou hodnotou v porovnaní s ostatnými filmami tohto žánru. Len škoda, že kvôli nevedomosti princípu mahjongu som akosi nepochopil tú konfrontáciu skromnej Rachel a povýšeneckej "svokry" Eleanor tesne pred koncom... (to by ma dosť zaujímalo) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Ccelosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2018 v TLC Chinese Theatre v Los Angeles v Kalifornii. (ČSFD)
  • Filmový hotel s tromi vežami je skutočný a volá sa Marina Bay Sands. Je známy tým, že má najväčší strešný bazén na svete. (Pat.Ko)
  • Film je natočený podľa rovnomenného románu. Román je prvou časťou trilógie od Kevina Kwana. Dva ďalšie romány trilógie sú „Čínska priateľka“ a „Problémy bohatých ľudí“. (Pat.Ko)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Nominace na 76. Zlaté glóby

Nominace na 76. Zlaté glóby

06.12.2018

Nominace na 76. ročník Zlatých glóbů byly čerstvě oznámeny a vy po nich teď nejspíš budete mít ještě více otázek, něž kolik jste měli před nimi. Mezi pěticí nejlepších dramat se totiž objevily filmy… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno