Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Hehe, super film :-D! A jasne jak facka, ze ometakom sa pacit NEBUDE :---))! Az na tomto fore som si uvedomil, ze pustat podobny typ filmov umyselne slepym ateistom, je ako posielat cloveka so stuplami v usiach na koncert - strata casu! Takze, zakladna otazka nie je, o com je film, alebo ci je dobry; otazka je, ci potencialny divak pozna Boha, alebo Ho aspon hlada - tym film totiz netreba vobec vysvetlovat: je super, ako kopa veci, ktore nejeden z nas v zivote osobne prezil. No a ti ostatni: neminajte cas tymto filmom a dalej hviezdickujte "romanticke komedie" ;o). Cest praci, 5*! ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu mám rozporuplné pocity. Na jedné straně krásný a dojemný příběh opředený zázrakem, který medicína neumí vysvětlit jinak jak spontánní remisí. Na straně druhé některé scény přitažené za vlasy a zahráno pár herci hodně špatně. Film mohl být více uvěřitelný, takto jsem napůl měl pocit, že to opravdu bylo vše způsobené pořádnou ranou do hlavy, kdy se něco změnilo (mozek se zrestartoval) a tělo se vyléčilo. Aneb jak rychle Anna onemocněla tak se i rychle vyléčila. Nic zázračného, že? A takový pocit mám i z tohoto filmu. A to je škoda, protože já věřím. ()

Reklama

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Ať si každý věří jakože na to chce. Mít víru je důležité. Zázraky možná existujou a tahle holčička měla štěstí, jsem za ní ráda. Ale prostě mi asi vadí propagace slova a lásky boží zhuštěné do hodiny a půl. O příběhu jsem nevěla nic, je smutný, emotivní, zajímavý, ale bohužel už od čtvrtky filmu jsem veděla o happy-endu. Okatý náznak významu kravaty Bostonského doktora byl tak nepřirozeně moc okatý, že si toho zkrátka nešlo nevšimnout...a pak jedna a jedna dá dvě a Vám je to prostě jasný. Model happy family se zuby nehty držel celý film, dostalo mě tam přesto pár věcí - nejstarší sestra a její zmeškaný konkurz - tady byl prostor pro emoce, tady jsem brečela, přesně v ten moment, kdy ta holka seděla sama na posteli a na peřinu jí kapaly slzy, když si uvědomila, že koncentrace všech, které teď potřebuje byla uplně jinde, u vážně nemocné Ann...A pak vemte si pozici rodičů - jak být v téhle situaci těmi nejlepšími pro tři děti? ..tady se odpovědělo za nás - stačí víra...nicméně našeptávačky, omýlačky a meet-upy z Bohem to celé v mých očích staví uplně na jinou rovinu, bohužel. Já jsem tolerantní, nezlehčuju to, brečela jsem v průběhu, ale ke konci už to na mě bylo prostě moc...a ještě jedna věc - strašně nemám ráda Jennifer Garner, ale to já jen tak..a k závěru...já jsem u filmů ovlivněná těma zatracenýma emocema...síla a zajímavost příběhu mi nedovolí dát míň než 3 csfd hvězdy.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na podobné bláboly mě prostě neužije. Jasně, že se mohlo stát něco divného, co nevysvětlíme, protože na to ještě nemáme kapacitu a vědomosti, ale okamžitě se ohánět bohem je prostě póza. Navíc jsou postavy neskutečně nudné a předvídatelné, jako kdyby každá americká rodina byla starostlivá a krásná a milující. Kýč, navíc nábožensky blábolící. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Ajaj...Určitě to šlo podat lépe (či spíše jinak)...Myslím, že filmy s křesťanskou tématikou jsou opravdu jen pro povzbuzení ostatní křesťanů...A nehledejme v nich příležitost ke změně smýšlení ne-křesťanů, protože filmové médium takovou moc prostě nemá...To záleží úplně na někom jiném, zda tomu (nebo Mu) uvěří...I když v tomto filmu jde spíše o to, zda člověk dokáže příjmout zázrak uzdravení a svědectví o nebi (nebo co ta holčina vlastně viděla-vnímala)...Pokud to nepříjme, ano, bude to jen agitka...Souseda bych na tento film určitě nepozval...Je to kruté, ale je to tak...Světlem a solí pro tento svět není super duper křesťanský film, ale my sami... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Jedna z dcér hovorí o tom, že má trinásť a mama, ktorú hrá Jennifer Garner, hovorí: "Ja viem, v podstate si už dospelá." Je to narážka na film Cez noc tridsiatničkou (2004), kde si Garner zahrala dievča, ktoré sa doslova cez noc stalo dospelou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama