Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V post-apokalyptickém světě ovládaném nemilosrdnými gangy, jsou manželé Mark (Tyler Hoechlin) a Nina (Kate Bosworth) nuceni najít dávno ztracenou náklonnost a spojit své síly, aby dokázali přežít ve zvráceném světě plném násilí a nenávisti. Oba postupně zjišťují, že ani na první pohled přátelští lidé nemusí mít vždy dobré úmysly. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Americká vláda to přehnala s chemtrails a tenhle kdysi skvělej národ už nepatří Bohu, ale gangům. Jmenovitě to jsou Popravčí, Prostěradláci, postarší plesnivci Pluhoši, pošahaní pouťoví Plejeři a zdánlivě nevinní, od břicha dolů bodné rány zasazující Prckové. A proti nim ta nejdrsnější tlupa severovýchodu Pár v rozvodovém řízení, toho času na cestě do Milwaukee.. Nelson se pokusil snímku vštípit jistou osobitost, ale v postapo prostředí zužovaném morálním úpadkem zbytečně zůstával u rádoby psychologické zdi a pitoreskních výjevů. Ke konci se jeho šílené maxování zvrhlo v solidní béčkový shot-out a je škoda, že se takhle nevyprofilovalo už od samého začátku. P.S.: Vím, že už je deset let po smrti, ale přísahám, že jsem viděl Roye Scheidera.. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

The Domestics wannabe Mad Max a trochu wannabe Walking Dead mi dost nesedlo. A těch důvodů je hned několik. Už jen herci mi přišli jako nesympatická polena, jejich občasné debilní chování mě nutilo si klepat na čelo a scénář předvedl pár divných kiksů (holka z Cherry gangu?). Žádný twist neukázal nic nového a na každém z nich mě štvala aspoň jedna věc. Pro mě to bylo zkrátka moc o ničem a moc debilní. Dvě za snahu a za nápad, ale jako celek je to nuda. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Parádní Post-apokalyptická, akční, krvavá husťárna. Jak psal EvilPhoEniX, pokud by něco takového nastalo, přál bych si aby to přesně takhle vypadalo. Šílené gangy, absolutní anarchie, silnější pes mrdá ! Super úvod, kdy letadla rozprášila chemikálii, bezvadná atmosféra, několik pěkných krvavých scén, ruská ruletka, fájn závěr v předměstí. Nejvíce se mi líbila sekvence s černošskou rodinkou ( a jejich výtečné burgery ! ) Nechybělo málo k 5* možná to chtělo místo Kate Bosworth někoho jiného, protože z počátku jsem ji na chuť taky nemohl přijít. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Béčková “post-apo” akčná zábava bez nápadu, ktorá do horor žánru zabrdla v menšom rozsahu, ako mak do Tescáckej štrúdle. Človek sa ale nijak mimoriadne nenudí, takmer neustále sa niečo deje /nie v pravom slova zmysle, zas netreba očakávať Ramba 6-tku/, a tak to priemerné hodnotenie si “Domestics” zrejme aj zaslúži /u niekoho/ .. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tady půjdu proti proudu, ale pro mne od Mad Maxe tu lepší postapo nebylo. Post-apokalyptické snímky patří k mým nejoblíbenějším hned za Exploitation, tedy dokážu odpustit ledacos, ale zde v mém ohledu mohu jen chválit. Hlavní hrdinové jsou manželé, kteří se právě chtějí rozvést, ale kvůli podmínkám, které nastaly jsou nuceni být opět spolu a bojovat o přežití a jejich chemie mě velmi bavila. Příběhově film nenabízí nic nového a vlastně se jedná jen o dostání z místa A do B, ale co se děje venku je přesně identická anarchie, která by doufám nastala, kdyby se něco takového přihodilo i nám. Svět doslova zešílel, všude samé gangy, vraždící maniaci v šílených maskách, nekompromisní sniperka, která ochraňuje jen ženy, kolo smrti, zabíjení pro zábavu no úplně snad vše, na co si člověk jen vzpomene. Hlavní postavy cestují a v průběhu své cesty se dostávají do čím dál většího průseru a hlavně se nedá nikomu věřit a tohle mě sakra baví. Finální přestřelka v předměstí byl absolutní nářez, kde ženy opět vzaly vše do svých rukou. Za mne hodně velká spokojenost a jde vidět, že jsi to bere z vícero snímků ledacos, já se bavil neskutečně a ustřelená palice v závěru je top. 80% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama