Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Philo vyšetřuje vraždu ředitele ze svého dětství. Vignette si získá přízeň Černého havrana. Imogen vymyslí plán, jak pomoci svému bratrovi. Breakspear přejde do útoku proti Longerbaneovi. (Prime Video)

Recenze (3)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Vignett se párkrát setká s Philem, aby se od něj nakonec dozvěděla smutnou skutečnost, kterou ani ona sama nečekala. Sám policejní komisař konečně pozná pravou tvář vraha, jemuž se nedávno podařilo zabít vedoucího sirotčince. Oběť sice opět přišla o játra, avšak Rycroft úspěšně vypátral skrýš démona a nalezl je na zemi. Tím pro něj začíná další část výpravy, kdy musí nalézt jistou čarodějku a od ní získat přístup k tajemství nestvůry. Při tom všem se ještě tajně schází s členem Černých havranů. Právě jejich vůdkyně má nyní podezření na krysu, donašeče, který by mohl ohrozit existenci jak její, tak i ostatních. Vignett je pověřena, aby ji našla, pokud si nepřeje přenést vinu na sebe. Když se znovu setká s Philem, daruje jí nazpět symbol jejich společné lásky. Rycroft se totiž rozhodnul přestat ji trápit a vrátit se ke své původní lásce, tedy té, kterou znal, když ještě na Vignett po válce nenarazil. To vílu očividně zničí. 95 procent. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu rozpacity diel s par rusivymi momentami. (ta povaha odberu "telovej tekutiny" a "nahodicka" pri zachrane v zavere). Naopak, trochu sa poodkryl zavoj za tajomnym vrazdiacim stvorenim a priestor dostala i pre mna zaujimava postava prachateho fauna. V politike sa tiez co-to stalo a tajomna hra, o ktorej motivoch este divak netusi, skoncila "najdenim" uneseneho syna, ktoromu vsak sluzi sluch. :) ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama