Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Služebnice Offred, která se zhroutila po těhotenském krvácení, je za každou cenu rozhodnuta nepočít dítě do teokratického světa republiky Gileádu. Služebnice se během zotavování ocitá v situaci kvadratury kruhu. Na jedné straně je tu biologický otec Nick a jeho přidělená manželka Eden, na straně druhé z Offred nespouští oči pohlaváři Waterfordovi. Intrikaření se obrací nejen proti ní samotné, ale také proti osudu její dcery Hannah. Špinavou hru přeruší nečekané rozuzlení, které brutálně zasáhne nejvyšší sféry Gileádu. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Síce len jedna dejová línia plus tradičné flashbacky, lenže flashbacky s Waterfordovcami a to si nechám páčiť. Čakal som ale, že ich minulosť tu bude viac osvetlená a nie iba naznačená v hádankách, ale je vysoko pravdepodobné, že sa k nim ešte vrátime. So súčasných, mierne povedané zvláštnych vzťahov v baráku už všetkým poriadne zadrbáva a je celkom zvrátená zábava vývin týchto vzťahov sledovať. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla první epizoda druhé sezóny, která se mi opravdu líbila. Konečně jsem se dočkal kvalitní atmosféry z první řady, bavily mě i flashbacky, protože se nezabývaly citovým vydíráním, ale přišly se zajímavým děním kolem Waterfordových a kupodivu jsem se nenudil ani tím, co se dělo kolem Offred a Sereny. Závěr mě jednoznačně potěšil, škoda, že Ofglenn nemohla zvolat nějaké úderné protivládní heslo. ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama