Reklama

Reklama

Pátrání

  • USA Searching (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když Davidovi Kimovi (John Cho) zmizí šestnáctiletá dcera, policie se pouští do vyšetřování. O 37 hodin později ale nemá žádnou stopu a David se rozhodne prohledat jediné místo, kam se ještě nikdo nepodíval: její laptop. V supermoderním thrilleru, jehož vyprávění se odvíjí prostřednictvím zařízení, která používáme ke každodenní komunikaci, musí David nalézt digitální stopy jeho dcery dřív, než nadobro zmizí. (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (52)

  • Když David (John Cho) vytváří událost v kalendáří s názvem „Příchod mámy domů“, vytváří událost na pátek, ovšem v kalendáři se přidá na úterý. (PAULOO)
  • V česky dabované verzi se cca v čase 23:30 David Kim (John Cho) prostřednictvím aplikace FaceTime ptá Jonaha Emmiho (Joseph John Schirle), co dělal v úterý večer. Zároveň však do excelovské tabulky zapisuje Thursday Night, což znamená čtvrtek večer. (the_anubis)
  • Po vytiahnutí auta z jazera je oznámené, že obálka s hotovosťou bola nájdená na sedadle spolujazdca. Keď si otec (John Cho) prezrie fotografie miesta udalosti, obálka je jasne viditeľná vo vložke na rukavice. (Pat.Ko)
  • Keď David (John Cho) prezerá Margotin (Michelle La) tumblr, URL adresa je uvedená ako "www.tumblr.com/blog/mkmania01", ale správny formát URL pri prezeraní blogu by bol "mkmania01.tumblr.com". David sa na Margotin tumblr dostane aj kliknutím na výsledok vyhľadávania "Log In", čo naznačuje, že bola už prihlásená na svojom počítači. Avšak to by ho malo viesť na jej dashboard, nie na jej blog a nemala by tam byť možnosť "Follow" ("Sledovať") v pravom hornom rohu. (Pat.Ko)
  • Príslušník zákonných síl by si pravdepodobne nevybral zverejnenie tváre svojich detí na sociálnych médiách, z obavy pred následkami. (Pat.Ko)
  • Keď Margot (Michelle La) šoféruje v aute Camry, nad jej hlavou je vidieť strešné okno. Keď je auto Camry vytiahnuté z jazera, na ňom nie je žiadne strešné okno. (Pat.Ko)
  • Zatiaľ čo je v domove svojho brata, David (John Cho) oznámi, že musí ísť na chvíľu ku svojmu autu. Na zázname zo skrytej kamery z obývacej izby má David obidve ruky mimo vrecka, ale na zázname z kuchyne (ktorý by mal byť súčasný), je jeho pravá ruka nejakým spôsobom vrecku. (Pat.Ko)
  • Detektívka Vick (Debra Messing) vyhlásila stav "únos" o 8:54 ráno, ale na Amber Alert je vidieť, že bol vydaný o 8:45 ráno. (Pat.Ko)
  • V skutočnosti neexistuje jazero ani roklina s názvom Barbosa blízko Gilroy, Kalifornia. Cesta 152 má tiež iný smer než ten zobrazený na Google Maps vo filme. (Pat.Ko)
  • Keď je David (John Cho) na návšteve u svojho brata, v jednom zábere si môžete všimnúť, že koberec v kuchyni má zahnutý roh do hora. V ostatných záberoch je ale narovnaný. (Johnny.ARN)
  • Spoiler: Potom, čo vynesú Margot (Michelle La) z rokliny, David (John Cho) ju bozkáva a dotýka sa okolo krku, tváre a hlavy. Žiadny lekársky tím by neumožnil takéto správanie, pretože by mohlo spôsobiť ďalšie zranenia, najmä po páde z rokliny z výšky 50 stôp. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Pri prezeraní záznamov z kamery na diaľnici je vidieť, že za autom Margot (Michelle La) ide ďalší automobil, ale polícia sa nepokúsila skontrolovať jeho registračné značky. V skutočnosti detektívka (Debra Messing) musela zabezpečiť, aby auto jej syna nebolo identifikované. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Keď sa podozrivý priznal k vražde Kimovej (John Cho) dcéry, polícia naznačuje, že prípad bol vyriešený jeho priznaním. Avšak prípad zmiznutej osoby alebo vraždy nie je nikdy "uzavretý", ak nie je nájdené telo, a je len vtedy, keď je jednoznačne identifikované. (Pat.Ko)

Související novinky

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

14.02.2020

Pokud jste si právě přečetli nadpis novinky a netušíte, co si pod pojmem vertikální blockbuster představit, pak nemějte strach, to zatím totiž nikdo. Režisér a producent Timur Bekmambetov (Wanted,… (více)

Reklama

Reklama