Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robinsonův ostrov je zpět! Na exotické Filipíny odjelo hrát nejdobrodružnější hru světa devatenáct odvážných Čechů a Češek. V cestě za výhrou dva a půl milionu korun a titulem nového českého Robinsona jim stojí hlad, vyčerpání, horko, nehostinná příroda a vzájemná rivalita. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (56)

Ant odpad!

všechny recenze uživatele

Typický český pokus o show světového formátu. Výsledek je ten, že jako u všeho nezáleží na kvalitě ale na penězích. Takže každý díl natáhnou snad na 90 minut, aby se tam vešlo co nejvíc reklam a obsah se tak rovná naprosté vatě, kde se absolutně nic neděje. Pochybuju, že tenhle seriál zaměstnal vůbec nějakého střihače, protože tuhle zrůdnost bych si do životopisu nedala. A moderátor je neskutečný amatér. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 8/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 8/10 ... Celkový dojem: 9/10. Oceňuji snahu, ale tato verze nedosahuje kvality americké verze show s názvem Kdo přežije. Pořadu uškodilo překombinování zvratů, které v jiných verzích měly své opodstatnění. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sledovat další bandu naprosto nesourodých pak bylo suprovým zpestřením pondělního a středečního večera a každý týden jsem očekával, co se zase vymyslí za intriky a naprosté hovadiny jak si zkrátit nudu na pustém ostrově v srdci Filipín. K některým postavám si stačíte vybudovat obdiv, k některým totální averzi a pak už jen čekáte, jak se mezi sebou vyštěkají ven ze hry. Prostě bizárek, u něhož je mi pekelně líto, že Nova neodklepla i třetí řadu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu jsem zvedl hodnocení o jednu hvězdičku. Moderátor Ondřej Novotný sice pořád ještě neumí mluvit jako běžný člověk a jeho projev je takový robotický, ale i tak se viditelně (vlastně slyšitelně zlepšil), dalším důvodem bylo to, že se podařilo vybrat lepší skupinu soutěžících. Pravda, všiml jsem si jedinců, kteří by se lépe uplatnili spíše ve šmíráckých show typu Vyvolení nebo Big Brother, ale ti poměrně hbitě zmizeli v propadlišti dějin a zbyli spíše lidé, kteří hráli hru. Nepředpokládám, že by případné další pokračování mohlo ode mě dostat větší počet hvězdiček, rozdíl v rozpočtech americké a české produkce je zřejmě příliš velký a na výsledku je to jasně patrné. ()

Jsem_Uprimny 

všechny recenze uživatele

Už jsem konečně pochopil jak se na to mám dívat, prostě počkáš na posledních 10 minut ve kterých se stane vše podstatné. Nuda. V kdo přežije každý díl někdo vypadne, tady si na vyhození člověka počkáte 4 díly abyste pak sledovali jak se zase nějakej čůrák vrátí do hry. První série měla přes 30 dílů, u téhle to odhaduji rovnou na 40. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Až v 8. díle vypadl první člověk, který už neměl šanci na výhru. (Zix.)
  • Ostrov Vyloučení z první série se neznámo proč přejmenoval na Ostrov Vyhnanství, i přesto že měl stejný smysl – chodili na něj vyloučený hráči a bojovali v soutěžích o setrvání ve hře, později i o návrat do hry. V jiných verzích show se tento ostrov většinou jmenoval Ostrov Vykoupení. (Zix.)
  • Z neznámých důvodů bylo 19 soutěžících, muži tedy měli o 1 zástupce více než ženy. (Zix.)

Reklama

Reklama